Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει φέρει καμία εππένδυση στην Ελλάδα
«Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, την ώρα  που στην τηλεφωνική γραμμή ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Τσιρώνης, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε «ψάχνω εδώ και 2,5 χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, γιατί δεν έχει φέρει καμία» και συμπλήρωσε πως «η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος».
«Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ, ομολογώ είναι εξαιρετικά ταιριαστό.
Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβέρνησης.
Υπό αυτή την έννοια συμφωνώ», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η κατάσταση με τη δημόσια ασφάλεια στην Ελλάδα έχει ξεφύγει, ότι «μας δουλεύει το ΔΝΤ», με τον Τσίπρα πρωθυπουργό δεν γίνεται να γυρίσει  η οικονομία», «είναι ωραίο που η Αριστερά αποθεώνει τον Trump».
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσιρώνης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση κάνει μία πολύ σημαντική προσπάθεια στο χώρο της γεωργίας, να βάλουν δύο φυτά, τα οποία στην Ελλάδα με το κλίμα που έχουμε, έχουν τεράστιες οικονομικές δυνατότητες και είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη της κοινωνίας.
Το ένα ζήτημα είναι η λεγόμενη βιομηχανική κάνναβη, η οποία σχεδόν παντού στον κόσμο είναι νόμιμη, υπάρχουν πολύ καλές αποδόσεις και πολύ καλές εφαρμογές σε μονωτικά κτιρίων, σε υφάσματα».
Ο κ. Τσιρώνης ξεκαθάρισε δε, πως «άλλο πράγμα είναι η αποποινικοποίηση των φαρμακευτικών ουσιών.
Δεν μιλάμε για τη φούντα μη το ευτελίζουμε, εδώ μιλάμε για καλλιέργειες εκτεταμένες δύο φυτών, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με φούντες και με άλλα πράγματα.
Μιλάμε για τη βιομηχανική κάνναβη, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις πρώτες καλλιέργειες και είναι ένα φυτό το οποίο έχει τεράστιες εφαρμογές και πολύ μεγάλη προστιθέμενη αξία παγκόσμια.
Από την άλλη μεριά, μιλάμε για την επένδυση στην Ελλάδα μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης