Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Λάρισα ο Θεοδωράκης: Για να αλλάξουμε τη χώρα πρέπει να ανανεώσουμε το πολιτικό σύστημα

Στη Λάρισα ο Θεοδωράκης: Για να αλλάξουμε τη χώρα πρέπει να ανανεώσουμε το πολιτικό σύστημα
Τι ανέφερε από τη Λάρισα ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης
«Για να αλλάξουμε τη χώρα πρέπει να ανανεώσουμε το πολιτικό σύστημα, να αλλάξουμε πολιτικούς, να πάρουμε μόνο τη χρήσιμη εμπειρία από το παρελθόν αλλά να αφήσουμε τη στάχτη πίσω μας, να μπούνε και νέα πρόσωπα της δημιουργικής Ελλάδας στο παιχνίδι»», ανέφερε από τη Λάρισα ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους από τη Λάρισα όπου βρίσκεται, ανέφερε πως «οι πολίτες θα αποφασίσουν για την αλλαγή της πολιτικής ζωής στη χώρα.
Και η πρώτη απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να είναι να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη ενός νέου ηγέτη στο χώρο της προοδευτικής παράταξης».
Παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη «να εμπλακούν όλοι οι πολίτες» στην εκλογική διαδικασία.
«Είναι σίγουρο ότι ένας μόνος του δεν μπορεί.
Χρειαζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να συμμετέχουν στο εγχείρημα με τη ψήφο τους και μετά χρειαζόμαστε μια εποικοδομητική ενότητα.
Πρέπει να συνεργαστούμε -όχι όμως στη βάση των συμψηφισμών, όχι στη βάση της ανταλλαγής καρεκλών- για να κάνουμε μεγάλη και δυνατή την προοδευτική παράταξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης