Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Τελευταία ελπίδα για τη χώρα η ΝΔ – Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η φτωχοποποίηση της κοινωνίας

Βρούτσης: Τελευταία ελπίδα για τη χώρα η ΝΔ – Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η φτωχοποποίηση της κοινωνίας
Eίναι ιστορική ευθύνη της ΝΔ ο αγώνας για το μέλλον της χώρας, τόνισε ο  Τομεάρχης Εργασίας του κόμματος και βουλευτής Κυκλάδων, Γ. Βρούτσης
Η παράταξη της ΝΔ είναι ζωντανή και αποτελεί την τελευταία ελπίδα για τη χώρα, τόνισε από το Μέτσοβο o Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κυκλάδων, Γ. Βρούτσης.
Ο κ. Βρούτσης κατά την ομιλία του στην 3η συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο υποστήριξε πως εάν δεν υπάρξει γρήγορα η αναγκαία πολιτική αλλαγή, ώστε να έρθει στην κυβέρνηση, η κατάσταση θα δυσκολέψει, ενώ υποστήριξε πως αποτελεί στρατηγικό στόχο για τον ΣΥΡΙΖΑ «η φτωχοποποίηση της κοινωνίας».
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «η ΝΔ, πρέπει να δώσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον ιστορική μάχη, απέναντι σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, απέναντι σε ένα φαύλο καθεστώς, που υπονομεύει το μέλλον της χώρας».
Κάνοντας αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το δημοσιονομικό, δεν είναι το υπ΄ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας, αλλά, « η θεσμική και η αξιακή παρακμή, που συντελείται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από το νομοθετικό έργο που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, είναι ιστορική ευθύνη της ΝΔ ο αγώνας για το μέλλον της χώρας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που πέραν της αποτελεσματικότητας, της ειλικρίνειας και της ευθύτητας , διακατέχεται από καθαρή θέση και στάση απέναντι στην επιχειρηματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης