Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Βαθύτατα μνημονιακός ο Τσίπρας – Σε ρόλο στρατηγικού δορυφόρου του Trump

Λαφαζάνης: Βαθύτατα μνημονιακός ο Τσίπρας – Σε ρόλο στρατηγικού δορυφόρου του Trump
Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ μια ριζοσπαστική ανατροπή υποστήριξε ο κ.Λαφαζάνης
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι βαθύτατα μνημονιακός και ότι οι επιλογές Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον αντιπροσωπεύουν την πλήρη παράδοση της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς του Trump και των ΗΠΑ στην περιοχή διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Οι επιλογές Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον αντιπροσωπεύουν την πλήρη παράδοση της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς του Trump και των ΗΠΑ στην περιοχή.
Ο Αλ. Τσίπρας, βαθύτατα μνημονιακός, με ακραία, πλέον, νεοφιλελεύθερη πολιτική και όψιμα θιασώτης των πολυεθνικών και της γερμανικής Ευρώπης, στην οικονομικοκοινωνική του κατεύθυνση, επιβεβαιώνεται και ως ο πιο αφοσιωμένος στρατηγικός ακόλουθος των ΗΠΑ στην περιοχή, ο οποίος θέλει να υπερφαλαγγίσει σε φιλοαμερικανική αφοσίωση ακόμα και τον Νετανιάχου και τον Σίσι.
Ο Αλ. Τσίπρας, δίνοντας γη και ύδωρ στις ΗΠΑ, δεν καλύπτει κανένα «κενό» και κάθε άλλο παρά προστατεύει την χώρα μας από την Τουρκία.
Αντίθετα, εκθέτει την Ελλάδα σε περιπέτειες, σε ενδεχόμενα πλήγματα από τους «φονταμενταλιστές» και πάντως σε αυταπάτες πως οι ΗΠΑ θα πάρουν, τάχα, το μέρος της πατρίδας μας απέναντι στις τουρκικές βλέψεις σε βάρος μας.
Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ μια ριζοσπαστική ανατροπή και μια πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών και εξωτερικών προσανατολισμών.
Σήμερα η κύρια δύναμη που ασκεί πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και το μνημονιακό μπλοκ είναι η ΛΑ.Ε, η οποία είναι και η μόνη που διαθέτει αταλάντευτη ενωτική πολιτική στον αντιμνημονιακό χώρο και εναλλακτική ρεαλιστική και ριζοσπαστική προγραμματική πρόταση» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης