Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θέλει να κάνει εκλογές το 2019 – Στόχος μας μια μεγάλη παράταξη

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θέλει να κάνει εκλογές το 2019 – Στόχος μας μια μεγάλη παράταξη
Αυτό που πρέπει να κάνουμε έως τις εκλογές είναι να δώσουμε απαντήσεις για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι «όλες οι κινήσεις του Τσίπρα δείχνουν ότι θέλει να κάνει εκλογές το 2019» διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Ήταν λάθος της ΝΔ που μιλούσε συνεχώς για εκλογές.
Η Νέα Δημοκρατία έκανε την επιθυμία της προβολή λέγοντας συνεχώς ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές.
Η κυβέρνηση είναι κακή, αλλά αυτό δεν με τυφλώνει για να μην βλέπω τι γίνεται» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αναφερόμενος στις εκλογές για τη θέση του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, υποστήριξε ότι οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες θα έχουν ενιαία γραμμή και κάλεσε τους εξωκοινοβουλευτικούς υποψήφιους να δηλώσουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στη Βουλή.
Ερωτηθείς για τις ενδεχόμενες μελλοντικές συμμαχίες ο κ.Θεοδωράκης τόνισε ότι στόχος είναι μια μεγάλη παράταξη και όχι ένα κόμμα-τσόντα.
«Αυτό που πρέπει να κάνουμε έως τις εκλογές είναι δώσουμε απαντήσεις για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα.
Τα κόμματα πρέπει να εκθέσουν τις θέσεις τους για τη χώρα, πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι είναι πιο κοντά.
Να έχουν όλα τα κόμματα ξεκάθαρες απόψεις και τότε θα δούμε τις συνεργασίες» είπε ο κ.Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει κυβέρνηση χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης