Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης για τα περί χολέρας: Πολιτική αλητεία, χυδαιότητα και τρομοκράτηση του πληθυσμού

Πολάκης για τα περί χολέρας: Πολιτική αλητεία, χυδαιότητα και τρομοκράτηση του πληθυσμού
Η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει ότι στα πρώτα δείγματα σε νερά του υπογείου της αποθήκης τροφίμων του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» είχε ανιχνευθεί βακτήριο της χολέρας
Για πολιτική αλητεία, χυδαιότητα και διασπορά ψευδών ειδήσεων κάνει λόγο σε νέα ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης σχετικά με το ζήτημα του βακτηρίου της χολέρας στο Έλενα Βενιζέλου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναρτώντας τη δήλωση του σχετικά με το θέμα, επισημαίνει ότι «αυτή η ιστορία με τη "χολέρα" στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής ,της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας».
Παράλληλα, αναφέρει «Το υπουργείο υγείας είναι υποχρεωμένο ΠΛΕΟΝ ΝΑ προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του».


Χθες (18/10/2017) η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει ότι στα πρώτα δείγματα σε νερά του υπογείου της αποθήκης τροφίμων του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» είχε ανιχνευθεί το βακτήριο της χολέρας.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «στο υπόγειο της αποθήκης τροφίμων έξι μήνες τρέχουν νερά, ενώ διαμαρτύρεται συνεχώς το Σωματείο και οι Εργαζόμενοι.
Η Διοίκηση δεν αποκατέστησε τη βλάβη.
Το πρόβλημα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
Τα νερά τρέχουνΈγινε καλλιέργεια δείγματος του νερού που τρέχει από την αποθήκη τροφίμων από την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.
Στα πρώτα δείγματα ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης