Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Όσο και αν προσπαθεί ο Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει τη στήριξη του στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό

tags :
ΚΚΕ: Όσο και αν προσπαθεί ο Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει τη στήριξη του στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό
Δεν πρωτοτυπεί καθόλου όταν χρησιμοποιεί επιχειρήματα άλλο το κόμμα, άλλο η κυβέρνηση αναφέρει το ΚΚΕ
Την θέση όσο και αν προσπαθεί ο Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει τη στήριξη του στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό διατυπώνει το ΚΚΕ αναφερόμενο στη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Εφημερίδα των Συντακτών αναφορικά με το ταξίδι του στις ΗΠΑ.
«Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα δεν μπορεί να κρύψει ούτε τις επαίσχυντες και επικίνδυνες συμφωνίες, που υπέγραψε στις ΗΠΑ με την κυβερνηση Τραμπ, ούτε πολύ περισσότερο την απροκάλυπτη στήριξή του στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό» υπογραμμίζει το ΚΚΕ.
«Δεν πρωτοτυπεί καθόλου, επίσης, όταν χρησιμοποιεί τα  -σοσιαλδημοκρατικής κοπής - χρεοκοπημένα επιχειρήματα "άλλο το κόμμα, άλλο η κυβέρνηση", τα οποία έλεγε παλιότερα το ΠΑΣΟΚ, όταν απ' τη μια έδινε "γη και ύδωρ" για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, ενώ από την άλλη στελέχη του έπαιζαν θέατρο δήθεν ενάντιά τους.
Δυστυχώς γι' αυτόν όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται, όχι απλά τη διγλωσσία, αλλά τον βρώμικο ρόλο που παίζει στην προώθηση αντιλαϊκών σχεδιασμών, για τον οποίο άλλωστε και επιλέχθηκε» υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης