Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Πιο Αμερικανός από τους ίδιους τους Αμερικανούς ο Τσίπρας

Λαφαζάνης: Πιο Αμερικανός από τους ίδιους τους Αμερικανούς ο Τσίπρας
Πιο αφοσιωμένος στην υπηρεσία της αμερικάνικης ιμπεριαλιστικής και τυχυοδιωκτικής πολιτικής από τον ίδιο τον Trump τόνισε ο κ.Λαφαζάνης
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την πρόσφατη επίσκεψη του στις ΗΠΑ και για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε πιο Αμερικανός από τους ίδιους τους Αμερικανούς.
«Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στις ΗΠΑ πιο Αμερικανός από τους ίδιους τους Αμερικανούς και πιο αφοσιωμένος στην υπηρεσία της αμερικάνικης ιμπεριαλιστικής και τυχοδιωκτικής πολιτικής από τον ίδιο τον Trump.
Τέτοια δουλική συμπεριφορά ξένου ηγέτη έχουν καιρό να δουν στην ηγεσία των ΗΠΑ» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λαφαζάνης.
Σημειώνεται ότι ο κ.Λαφαζάνης θα δώσει το παρών στην 5η Σύνοδο του Σχεδίου Β για μια Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Συνεργασίας και της Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 - 22 Οκτωβρίου, στη Λισαβόνα.
Το Σχέδιο Β αποτελεί μια πρωτοβουλία αριστερών και ριζοσπαστικών κομμάτων και οργανώσεων της Ευρώπης και ευρωβουλευτών της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL), που ιδρύθηκε το 2015 ως μια απάντηση στην υποταγή της κυβέρνησης Τσίπρα και στα θεσμικά και οικονομικά πραξικοπήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΕΚΤ, ενάντια στις κυρίαρχες αποφάσεις του ελληνικού λαού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης