Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Η χώρα χρειάζεται γρήγορα ένα επενδυτικό σοκ και ταχύτατες μεταρρυθμίσεις

Καμίνης: Η χώρα χρειάζεται γρήγορα ένα επενδυτικό σοκ και ταχύτατες μεταρρυθμίσεις
Όσοι είναι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα του Κέντρου θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα παραμείνουν σε αυτόν αν δεν εκλεγούν, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων
Η χώρα χρειάζεται πολύ γρήγορα ένα επενδυτικό σοκ και ταχύτατες μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το κόμμα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, σε ομιλία του στη Ρόδο, υπογραμμίζοντας την ιστορική ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές για να γίνουν βαθιές τομές σε όλους τους τομείς στη χώρα μας.
Ο κ. Καμίνης επεσήμανε, παράλληλα, την ανάγκη για μια μεγάλη και διευρυμένη παράταξη που θα μπορέσει να ηγηθεί σε αυτή την προσπάθεια.
Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι όσοι είναι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα του Κέντρου θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα παραμείνουν σε αυτόν αν δεν εκλεγούν, πράγμα για το οποίο ο ίδιος τόνισε ότι δεσμεύεται πως θα το πράξει.
Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι συνεχίζεται η μετανάστευση των νέων από την Ελλάδα, επισημαίνονταν ότι το ζήτημα αυτό είναι ένα από τα βασικά θέματα που προκύπτουν από την περιοδεία που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Ο κ. Καμίνης επέκρινε αρκετές φορές την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εχθρική του στάση προς τους επενδυτές και στις ιδεοληψίες που υπάρχουν.
«Η χώρα χρειάζεται πολύ γρήγορα ένα επενδυτικό σοκ και ταχύτατες μεταρρυθμίσεις», τόνισε, αναφερόμενος επίσης στην ανάγκη να υπάρξει σταθερό φορολογικό σύστημα.
Μετά την ομιλία του ακολούθησε συζήτηση με τους παραβρισκόμενους, για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά κυρίως για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης