Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Αχαΐα και Ηλεία περιοδεύει ο Πόντας: Η ευημερία του πολίτη θα εξαρτάται από τον τόπο διαμονής του

Σε Αχαΐα και Ηλεία περιοδεύει ο Πόντας: Η ευημερία του πολίτη  θα εξαρτάται από τον τόπο διαμονής του
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς,  Α. Πόντας ,μιλά για την σημασία της Περιφερειακής Διακυβέρνησης
Στην σημασία της Περιφερειακής Διακυβέρνησης στην Χώρα μας στάθηκε κατά την διάρκεια της περιοδείας του σε Αχαΐα και Ηλεία ο υποψήφιος για την αρχηγία του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας.
Κατά την διάρκεια συναντήσεων του με παραγωγικούς φορείς στην Πάτρα ο κ. Πόντας μίλησε για το όραμα του σχετικά με ένα νέο διοικητικό μοντέλο που θα καταστήσει την Περιφέρεια πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Όπως ανέφερε, «οι επισκέψεις μας στις περιφέρειες όπως σε αυτή της Δυτικής Ελλάδας και της Πόλης της Πάτρας σήμερα, οι επαφές μας και οι συζητήσεις μας με φορείς και πολίτες για τις θέσεις μας δεν έχουν ως βασικό στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων για την υποψηφιότητα μου.
Εκφράζουν κάτι πολύ βαθύτερο και ουσιαστικότερο.
Είναι η προσπάθεια διεύρυνσης του μηνύματος ότι η πολιτεία και το κράτος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στην Πρωτεύουσα.
Είναι ο προθάλαμος επικοινωνίας του βασικού μας πολιτικού μηνύματος που εδράζεται στην περιφερική διακυβέρνηση.
 Είναι η αρχή μιας προσπάθειας να αλλάξουμε τον τρόπο διοικητικής διακυβέρνησης της Χώρας, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα κάθε τόπος να έχει πρώτος το δικαίωμα της επ’ ωφελείας από την φορολόγηση του προϊόντος που παράγει και εκείνο της ανάπτυξης πάνω στα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
Η ευημερία του πολίτη του μέλλοντος δεν θα εξαρτάται από την Χώρα αλλά από τον τόπο διαμονής του».
Σημειώνεται ότι αύριο, Κυριακή 22/10, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς θα βρίσκεται τον Πύργο, ενώ την Τρίτη θα παραβρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσανγκ, το 2018.
Την Τετάρτη 25/10, στις 12 το πρωί, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα μιλήσει σε υποστηρικτές του, στο δημαρχείο Αμαλιάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης