Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης (υπ. κεντροαριστεράς): Η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει από τις ηγεσίες της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού

Μανιάτης (υπ. κεντροαριστεράς): Η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει από τις ηγεσίες της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού
Προτείνω την ενοποίηση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, με πρόεδρο τον εκλεγέντα επικεφαλής ο οποίος θα πρέπει να είναι βουλευτής
«Η ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της προοδευτικής παράταξης δεν μπορεί να επέλθει από τις ηγεσίες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού οι οποίοι ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν» δήλωσε ο υποψήφιος για την κεντροαριστερά Γιάννης Μανιάτης.
Σε συνέντευξη του υπογράμμισε,  ότι η ΔΗΣΥ βρίσκεται στο 7% και η κατάρρευση του Ποταμιού το έχει φέρει στο 1,5%» οπότε δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς γι αυτό το λόγο και προτείνει «την ενοποίηση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, με πρόεδρο τον εκλεγέντα επικεφαλής ο οποίος θα πρέπει να είναι βουλευτής».
Για την αντιπαράθεση Στ. Θεοδωράκη - Γ. Καμίνη σημείωσε πως το «σχόλιο περί lifestyle, είναι ανεπίτρεπτο» και ότι αν υπάρχει σύγκρουση αυτή θα έπρεπε να είναι για θέσεις, για απόψεις.
Σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι ο κ. Καμίνης «εννοεί να είναι επικεφαλής μερικής απασχόλησης, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσει και τη θέση του στο Δήμο». «Ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι κάθε μέρα πλάι στον πολίτη και στη Βουλή» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης