Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Άλυτα τα προβλήματα αν δεν υπάρξει ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας

Θεοδωράκης: Άλυτα τα προβλήματα αν δεν υπάρξει ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας
"Μπορώ να είμαι και στρατηγός και στρατιώτης" δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Στ. Θεοδωράκης
«Τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και δεν θα λυθούν αν δεν υπάρξει μια ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας», δήλωσε από την Κρήτη ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης σήμερα συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη, ο οποίος των καλωσόρισε εγκαρδίως και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην προσπάθεια που κάνει λέγοντας «ας είναι η προσπάθεια που κάνουν για καλό όλων των Ελλήνων.
Καλή επιτυχία Σταύρο και εύχομαι τα προβλήματα των Ελλήνων να βρουν λύση».
 Από την πλευρά του,  ο κ. Θεοδωράκης τον ευχαρίστησε και ανέφερε ότι αυτό που ζήτησε από τον Δήμαρχο, όπως και από τους άλλους Δημάρχους τις περιοχής, είναι να βοηθήσουν ώστε να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες καθώς είναι απαραίτητη η συμμετοχή του κόσμου σε τέτοιου τύπου δημοκρατικές διαδικασίες.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στην Κρήτη ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως «τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και δεν θα λυθούν αν δεν υπάρξει μια ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας.
Αυτός είναι ο στόχος.
Να αναγεννήσουμε την προοδευτική παράταξη.
Να μπουν νέοι άνθρωποι στο παιχνίδι και ως ψηφοφόροι και ως στελέχη και αύριο ως βουλευτές», καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς λέγοντας ότι «η συμμετοχή και όχι η αποχή θα λύσει τα προβλήματα του τόπου».
Όπως τόνισε, «οργώνω όλη τη χώρα καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτές τις διαδικασίες, να ψηφίσουν μαζικά στις 12 Νοέμβρη για τον αρχηγό της νέας προοδευτικής παράταξης.
 Όσο πιο πολλοί ψηφίσουν, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ανανέωση του πολιτικού συστήματος.
Για να μπορέσουμε μετά να ριχτούμε στη δουλειά για να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε από τα προβλήματα της χώρας».
Κληθείς να αναφερθεί στις συνεργασίες, αφού σημείωσε ότι «είναι βιαστικό να αρχίσουμε με αποκλεισμούς», πρόσθεσε ότι «ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών, να αλλάξουμε τα πράγματα, να έχουμε μια καλύτερη πατρίδα.
 Οι συμμαχίες θα καθοριστούν στο προεκλογικό περιβάλλον που θα υπάρξει.
Νομίζω ότι οι εθνικές εκλογές δεν είναι πολύ κοντά, επομένως θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε για τους συμμάχους μας αλλά κυρίως για το πως μπορεί να υπάρξει μια αποφασισμένη κυβέρνηση που θα λύνει τα προβλήματα χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς αφορισμούς.
Έχω ακούσει να λένε κάποιοι: ας τα βρουν τα άλλα κόμματα, εμείς δεν μετέχουμε στη συγκρότηση μιας κυβέρνησης.
Διαφωνώ απόλυτα.
Τα κόμματα υπάρχουν για να δίνουν και κυβερνητικές λύσεις.
Λύσεις, όχι με βάση τις θέσεις που θα τους μοιράσουν αλλά με βάση τα σχέδια που παρουσιάζονται».
Για την επομένη των εκλογών, ο κ.Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι «οι εκλογές στις 12 Νοέμβρη θα κερδηθούν γιατί ο κόσμος θέλει ανανέωση και αναγέννηση της παράταξης.
Έχω δηλώσει πως μπορώ να είμαι και στρατηγός και στρατιώτης».
Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωράκης πραγματοποίησε ανοιχτή συνάντηση στη ιδιαίτερη πατρίδα του με φίλους, συντοπίτες, φορείς της πόλης και δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που έχει καθιερώσει.
Στο ηλιόλουστο, κατάμεστο καφέ στην παραλία Τελωνείο της Κισσάμου συνομίλησε επί πολύ ώρα με τους πολίτες για όλα τα μεγάλα που απασχολούν τη χώρα, αλλά και το μεγάλο χώρο του κέντρου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης