Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Οι συνταξιούχοι βουλευτές προκαλούν την κοινωνία - Να αποσύρουν τις αξιώσεις τους

Ανδρουλάκης: Οι συνταξιούχοι βουλευτές προκαλούν την κοινωνία -  Να αποσύρουν τις αξιώσεις τους
"Eίναι τουλάχιστον προκλητικό οι πρώην βουλευτές να θέλουν να εισπράξουν αυτά τα ποσά", αναφέρει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Ν. Ανδρουλάκης
 «Η διεκδίκηση αναδρομικών από συνταξιούχους βουλευτές, που μπορεί να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ, είναι νόμιμη αλλά δεν είναι καθόλου ηθική», τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Ν. Ανδρουλάκης, καλώντας τους να αποσύρουν τις αξιώσεις τους.
Όπως σημειώνει ο ίδιος, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε με το νόμο Κατρούγκαλου να καταστήσει νόμιμες τις αξιώσεις αυτές, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος νόμος αποτελεί λαιμητόμο για τις συντάξεις χιλιάδων απλών πολιτών.
Την ίδια στιγμή που σχεδόν 4 εκατ. Ελληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, είναι τουλάχιστον προκλητικό οι πρώην βουλευτές να θέλουν να εισπράξουν αυτά τα ποσά. Δείχνουν να αγνοούν την καθημαγμένη κοινωνία, ειδικά τους χιλιάδες νέους που καλούνται να πληρώσουν τεράστιες εισφορές και δυσβάσταχτους φόρους».
 «Το ελάχιστο που έχουν να κάνουν είναι να αποσύρουν, οικεία βουλήσει, τις προσφυγές τους διότι με τη στάση τους εξοργίζουν τον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης