Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου

tags :
Θεοδωρικάκος: Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου
Δεν έχει σχέδιο η κυβέρνηση για το πώς θα βγει η χώρα από την κρίση είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη της κοινωνίας στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου διατύπωσε ο σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη, Τ. Θεοδωρικάκος.
«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για το πώς θα βγει η χώρα από την κρίση.
Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η διατήρηση στην εξουσία» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος χαρακτήρισε αποτυχήμενο το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.
«Ο Τσίπρας από την κηδεία του Κάστρο στα εύσημα του Τραμπ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε πως οι πολίτες τα έχουν χαμένα από τις επιλογές του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Όσον αφορά μάλιστα τη ρητορική της κυβέρνησης περί επιστροφής στην κανονικότητα ο κ.Θεοδωρικάκος διερωτήθηκε αν είναι κανονικότητα να πληρώνεις το 80% του εισοδήματος σου σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, ενώ υποστήριξε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί από το 2019 και μετά λόγω των νέων μέτρων, καθώς όπως είπε, κάθε συνταξιούχος θα χάσει 2 συντάξεις και κάθε εργαζόμενος από ένα μισθό από το 2019.
«Ο Τσίπρας εξελέγη με στόχο να καταργήσει τα μνημόνια και έφερε την Ελλάδα να έχει 4 εκατομμύρια ανθρώπους στα όρια της φτώχειας» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει άλλος δρόμος, άλλη πολιτική.
«Είναι η πρόταση του Κ. Μητσοτάκη με σταδιακή μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης