Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Εφικτή η ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης το 2017 - Ντέρμπι οι εκλογές του 2019

Παπαδημούλης: Εφικτή η ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης το 2017 - Ντέρμπι οι εκλογές του 2019
Θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να αποσαφηνιστούν τα μέτρα για το χρέος το α’ εξάμηνο του 2018 είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την εκτίμηση πως είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η γ’ αξιολόγηση εντός του 2017 διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει να ανοίξει ο δρόμος ώστε να αποσαφηνιστούν τα μέτρα για το χρέος το α’ εξάμηνο του 2018.
«Το ΔΝΤ έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πώς δεν ζητά επιπρόσθετα μέτρα.
Ακόμα και ο Schaeuble που πάλεψε για  το Grexit, με τις θετικές αναφορές του ήρθε να αδειάσει τη Ν.Δ. και τις εγχώριες Κασσάνδρες που προβλέπουν σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος προέβλεψε πως «η βασική διαχωριστική γραμμή στις εκλογές του 2019 θα είναι συντήρηση ή πρόοδος, θα αφορά το πώς θέλουμε την μεταμνημονιακή Ελλάδα».
«Οι εκλογές του 2019 θα είναι ντέρμπι και όχι περίπατος της ΝΔ» είπε ο κ.Παπαδημούλης.
Αναφερόμενος στην εκδήλωση που προγραμματίζει ο ΣΕΒ για τα εργασιακά και τις τελευταίες τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «δεν χωρά αμφιβολία ότι η νεοφιλελεύθερη ατζέντα, είτε εκφράζεται  μέσω ΝΔ, είτε μέσω του ΣΕΒ  θα επιδιώξει η ανάπτυξη να μην είναι δίκαιη και βιώσιμη, όπως διεκδικεί η κυβέρνηση, αλλά να είναι ανάπτυξη που θα στηρίζεται σε ένταση μεταξύ των ανισοτήτων».
Όσον αφορά την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ ο κ.Παπαδημούλης τόνισε πώς «η κυβέρνηση Τσίπρα ασκεί μία πολύπλευρη, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και οι επαφές του πρωθυπουργού δείχνουν τον αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο της χώρας μας σε μία εύφλεκτη περιοχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης