Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ
Από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα έχει κυβερνήσεις συνεργασίας είπε ο Ν. Ανδρουλάκης
Την θέση ότι ο νέος πολιτικός φορέας της κεντροαριστεράς δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς, Ν. Ανδρουλάκης.
«Δεν θα γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ που θεωρούν ότι έχουν καταλάβει το χώρο της προοδευτικής παράταξης.
Ο λόγος μας πρέπει να είναι βαθιά προγραμματικός διότι η Ελλάδα από δω και πέρα θα έχει κυβερνήσεις συνεργασίας» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Χαλκίδα ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι πριν από τις επόμενες εκλογές πρέπει να υπάρχουν τρεις επιλογές.
«Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή της Δεξιάς και η επιλογή της Δημοκρατικής Παράταξης.
Ή τώρα ή ποτέ.
Ή τώρα εμείς ως δύναμη προόδου, ως δύναμη αλλαγής θα ανασυνταχθουμε και θα είμαστε η τρίτη λύση σε σχέση με τις δυο λανθασμένες του 2012 και του 2015 ή η παράταξή μας θα χάσει πολύτιμο χρόνο» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης δεν σημαίνει «αλλαγή της ταμπέλας και τα σύμβολα του πελατειακού κράτους να βρίσκονται από κάτω».
«Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Εμείς πρέπει με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και αξιοκρατία να διαμορφώσουμε το ιστορικό αφήγημα και την εικόνα της παράταξης για το μέλλον» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης