Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πατούλης (ΚΕΔΕ): Προσβολή για τις θυσίες των Ελλήνων οι αναδρομικές αποζημιώσεις σε πρώην βουλευτές

Πατούλης (ΚΕΔΕ): Προσβολή για τις θυσίες των Ελλήνων οι αναδρομικές αποζημιώσεις σε πρώην βουλευτές
Ακόμη κι αν οι προσφυγές τους είναι τυπικά νόμιμες, θεωρούμε ότι δεν έχουν καμιά ηθική νομιμοποιητική βάση, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Προσβολή για τις θυσίες των Ελλήνων χαρακτήρισε την αξίωση πρώην βουλευτών για αναδρομικές αποζημιώσεις ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης.
Όπως δήλωσε σήμερα (23/10/2017) ο κ. Πατούλης, «προσβολή για τις θυσίες στις οποίες έχουν υποβληθεί εκατομμύρια συμπολίτες μας τα τελευταία οκτώ χρόνια να υπάρχουν πρώην βουλευτές που διεκδικούν με προσφυγές στη Δικαιοσύνη αναδρομικές αποζημιώσεις και συντάξεις, που θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με πρόσθετες δαπάνες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ».
«Ακόμη κι αν οι προσφυγές τους είναι τυπικά νόμιμες, θεωρούμε ότι δεν έχουν καμιά ηθική νομιμοποιητική βάση», συνέχισε ο κ. Πατούλης, ζητώντας την άμεση απόσυρσή τους.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κάλεσε «τα κόμματα του Εθνικού Κοινοβουλίου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν τρόπους θωράκισης και προστασίας του πολιτικού μας συστήματος από παρόμοια περιστατικά».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης