Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 25/10 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 25/10 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό τον Κ. Μητσοτάκη
Στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής
Το πολιτικό στίγμα και τα επόμενα βήματα της αντιπολιτευτικής στρατηγικής της ΝΔ αναμένεται να απασχολήσουν την αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, η οποία θα γίνει υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Στη συνεδρίαση αυτή ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να ξεδιπλώσει τη νέα πολιτική του στρατηγική, αν και δείγματα γραφής έχουν ήδη δοθεί τις περασμένες ημέρες.
Ήδη η ΝΔ έχει ξεφύγει από την τακτικής της μόνιμης, αν όχι εμμονικής αντιπολίτευσης κατά των κυβερνητικών πεπραγμένων, εστιάζοντας κυρίως στο αφήγημα και στο σχέδιο που προτείνει η ΝΔ για την επόμενη ημέρα της χώρας.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στις Βρυξέλλες ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε ελάχιστα στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα, μια και απώτερος του στόχος ήταν να δείξει τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας.
Αυτό το μήνυμα άλλωστε στέλνουν και τα προσυνέδρια που διοργανώνει ανά την Ελλάδα η ΝΔ ενόψει του συνεδρίου της στα μέσα Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για μια απόλυτα ορθή στρατηγική από τον κ.Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται πως έχει αντιληφθεί πως το έως σήμερα αφήγημα του (π.χ. αίτημα για εκλογές, σύρσιμο πίσω από το κυβερνητικό έργο) δεν αποδίδει και ότι αυτό που προέχει είναι να περάσει μπροστά, να παρουσιάσει τις προτάσεις του και κυρίως να πείσει για αυτές την κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης