Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ – Ο Γεωργιάδης καθορίζει την ατζέντα της

Σβίγκου: Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ – Ο Γεωργιάδης καθορίζει την ατζέντα της
Θα το πληρώσει πολιτικά η ΝΔ υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ και ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι αυτός που καθορίζει την ατζέντα της ΝΔ διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.
«Η ΝΔ θα το πληρώσει πολιτικά» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Σβίγκου, τονίζοντας ότι η ΝΔ ανάγει τη βία και την ανομία σε μείζονα θέματα, επειδή η αξιολόγηση κλείνει και δεν μπαίνουν εμπόδια.
«Χθες έγινε η συζήτηση με την τρόικα και δεν μπαίνει κανένα θέμα καθυστέρησης.
Τώρα δεν μπορείτε να μιλήσετε για νέα μέτρα.
Άγεστε και φέρεστε όχι από την πραγματικότητα, αλλά από τα ιδεολογήματα σας» είπε απευθυνόμενη στον γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη η κα.Σβίγκου.
Αναφερόμενη στα πρόσφατα περιστατικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό και με την επίθεση στο ΑΤ Πεύκης, η κα.Σβίγκου υποστήριξε ότι πρόκειται για γεγονότα απόλυτα καταδικαστέα, αν και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι μέλημα της είναι «να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει πολιτικά τέτοια γεγονότα».
Παραθέτοντας στοιχεία η κα. Σβίγκου είπε ότι από το 2007 έχουν γίνει 43 επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα εκ των οποίων οι 37 έχουν γίνει μέχρι το 2014,  ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ για πολιτικοποίηση του θέματος από την εποχή που ασκούσε κυβερνητική θητεία.
«Τότε κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δημιουργεί τη βία και την ανομία που τότε έβλεπε να υπάρχει στη χώρα και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση λέει ότι υπάρχει ανοχή στη βία και την ανομία.
Τότε τη δημιουργούσαμε οι ίδιοι, τώρα την ανεχόμαστε…» είπε η κα.Σίβγκου, η οποία καταδίκασε την ενέργεια του Ρουβίκωνα, τονίζοντας ότι «κανένας δεν μπορεί να απειλεί έναν δημόσιο λειτουργό, έναν οποιονδήποτε πολίτη και δεν πρέπει να συνηθίζουμε τέτοιες πρακτικές που μας εξοικειώνουν και εξοικειώνουν τους πολίτες με την απειλή βίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης