Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες, θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες, θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης
Είναι σημαντικό το νέο κόμμα να ξεκινήσει με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού 
Την εκτίμηση ότι στις εκλογές της Κυριακής για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες, εξέφρασε ο υποψήφιος και πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο το νέο κόμμα να ξεκινήσει με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους.
«O χώρος του Κέντρου έχει μια μεγάλη παράδοση συμμετοχής.
Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό το νέο κόμμα να ξεκινήσει με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, αλλιώτικα υπάρχει ο κίνδυνος να κλειστούμε όλοι πάλι στο καβούκι μας», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM», λίγες ώρες πριν την κεντρική του ομιλία, στο Ζάππειο.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, είναι ευκαιρία «ο κόσμος που διαμαρτύρεται ότι δεν τον ακούμε και ότι εμείς αποφασίζουμε και αυτός παρακολουθεί, να καθορίσει ποιος θα είναι ο αρχηγός του κεντρώου χώρου, αυτός που αύριο θα καθορίσει και την διακυβέρνηση της χώρας».
Όπως εκτίμησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, «θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες και θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης