Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας δημιουργεί μια απογοητευμένη μεσαία τάξη - Εμείς θα την ξαναφτιάξουμε

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας δημιουργεί μια απογοητευμένη μεσαία τάξη - Εμείς θα την ξαναφτιάξουμε
"Εμείς στοχεύουμε σε μια μεσαία τάξη υπερήφανη", τονίζει ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας
«Ο κ. Τσίπρας δημιουργεί μια απογοητευμένη μεσαία τάξη, κατεστραμμένη οικονομικά και κοινωνικά, πολιτικά εξευτελισμένη», τονίζει σε συνέντευξή του στην Real News ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, σημειώνοντας «εμείς στοχεύουμε σε μια μεσαία τάξη υπερήφανη».
Ο κ. Κικίλιας μιλώντας για τον πρωθυπουργό αναφέρει ότι «το όραμά του είναι η προλεταριοποίηση του Έλληνα» και προσθέτει για τη ΝΔ ότι «αντίθετα, εμείς στοχεύουμε σε μια μεσαία τάξη υπερήφανη, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στη δημιουργία πλούτου, ικανή να κερδίζει μόνη της την ζωή και να χαίρεται τους κόπους της.
Μια μεσαία τάξη, που θα είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας».
Ακόμη, ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι είναι επιβεβλημένη η αναβάθμιση των F16, όμως ο κ. Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλουν να έρθουν στη Βουλή και να δώσουν απαντήσεις για τη συμφωνία που θα πρέπει να θωρακίζει την εθνική κυριαρχία, να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να σέβεται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Σχετικά δε, με την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού από το υπουργείο 'Αμυνας στη Σαουδική Αραβία, κατηγορεί την κυβέρνηση πως όχι δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις, αλλά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν νέες, εύλογες απορίες.
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «ο κ. Καμμένος παρουσίασε ένα έγγραφο προκειμένου να υποστηρίξει πως ο κ. Παπαδόπουλος είναι μεσάζοντας της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, το οποίο όμως αφορά άλλου είδους πυρομαχικά.
Την ίδια στιγμή ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίζεται να εκπροσωπεί ως πληρεξούσιος και το Βασίλειο της Ιορδανίας για την ίδια αγορά πυρομαχικών, ενώ ο επικεφαλής της προξενικής Αρχής στην ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ δηλώνει ρητώς ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι πληρεξούσιος της Σαουδικής Αραβίας.
Ο κ. Καμμένος πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις και άλλωστε η Ν.Δ. έχει ήδη ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση, που είναι μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος».
Περαιτέρω, στα θέματα της ασφάλειας και ως πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης, μιλά για προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης, η οποία στην πράξη  εμποδίζει την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της υποδειγματικά, όπως ξέρει και σημειώνει ότι «τα Εξάρχεια έχουν παραδοθεί στην ανομία, ο "Ρουβίκωνας" εφορμά ανενόχλητος όπου θέλει, τραμπούκοι λυμαίνονται τα Πανεπιστήμια, με τον νόμο Παρασκευόπουλου έχουν αποφυλακιστεί 2.000 κρατούμενοι που είχαν καταδικασθεί για κακουργήματα, πολλοί εκ των οποίων εγκληματούν ξανά.
Η ελληνική κοινωνία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο σύνολο της κυβέρνησης σε θέματα ασφάλειας και τάξης».
Για την 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Κουφοντίνα, αφού σημειώνει ότι η Δημοκρατία μας δεν εκδικείται, προσθέτει  «μιλάμε για τον αρχιεκτελεστή της 17Ν, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ψελλίσει έστω μια συγγνώμη και δεν έχει εκφράσει μεταμέλεια, αλλά έχει ο ίδιος γράψει στο βιβλίο του πως όλα αυτά τα έκανε με σκοπό να "εμπνεύσει" μία νέα γενιά τρομοκρατών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης