Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Για ειδικό δικαστήριο οι χειρισμοί Καμμένου στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

Γεωργιάδης (ΝΔ): Για ειδικό δικαστήριο οι χειρισμοί Καμμένου στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών να δώσει τη δουλειά στον Παπαδόπουλο»
Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, κάνοντας μάλιστα λόγο για ειδικό δικαστήριο.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών να δώσει τη δουλειά στον Παπαδόπουλο αν και είχε πει στη Βουλή ότι είναι μια συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, και έτσι η δουλειά χάλασε.
Ο κ. Καμμένος έχει βλάψει το δημόσιο 66 εκατ. ευρώ.
Ναι αυτό είναι για ειδικό δικαστήριο» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις Λοβέρδου στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «τα χαρτιά που κατέθεσε ήταν το παζλ που έλειπε από την ιστορία».
«Τι κάνει ένας αξιωματικός όταν καταλαβαίνει ότι τον διατάζουν κάτι περίεργο οι ανώτεροι του;
Κάνει μια αναφορά για να μπορεί να έχει άλλοθι. Τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον υπ. Άμυνας ότι αυτός (σ.σ. ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος) δεν μπορεί να υπογράψει για τη Σαουδική Αραβία» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος έθεσε και το ζήτημα ότι «εγώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Τσίπρας δεν γνώριζε τι κάνει ο Καμμένος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης