Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή αντιπαράθεση Μαξίμου - ΝΔ για τον ρόλο της Μιράντας Ξαφά σε road show επενδυτών

tags :
Σφοδρή αντιπαράθεση Μαξίμου - ΝΔ για τον ρόλο της Μιράντας Ξαφά σε road show επενδυτών
Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας αναφέρει η ΝΔ
Στην αντεπίθεση περνά η ΝΔ με αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τη Μιράντα Ξαφά αλλά και την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ το γραφείο του πρωθυπουργού.
«Το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα.
Η τελευταία ανακοίνωσή του πρωθυπουργού για την κυρία Ξαφά στερείται κάθε σοβαρότητας.
Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη.
Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα.
Θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;
Ως προς την ουσία τώρα: Εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει.
Οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε και τους φόρους τους επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια.
Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.
Νωρίτερα, σήμερα το πρωί το γραφείο του πρωθυπουργού και με  αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο η κα.Μιράντα Ξαφά (την οποία το δημοσίευμα ήθελε να είναι άτυπη σύμβουλος του κ.Μητσοτάκη) ανέφερε σε συνάντηση της με επενδυτές στο Λονδίνο πως δεν θα κλείσει η γ’ αξιολόγηση και πως οι τράπεζες θα χρειαστούν νέα ανακεφαλαιοποίηση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κα.Ξαφά συμμετείχε την περασμένη Παρασκευή σε συνάντηση στο Λονδίνο (όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι μεγάλων επενδυτικών ομίλων που ειδικεύονται σε επενδύσεις σε τράπεζες και σε διαχείριση και αγορά ομολόγων), αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπό το βάρος των οικονομικών αυτών εξελίξεων η κυβέρνηση Τσίπρα θα οδηγηθεί σε παραίτηση και στο τιμόνι της χώρας θα βρεθεί ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναγκαστεί να υπογράψει 4ο μνημόνιο.
«Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.
Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ.
Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης.
Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης