Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας (ΝΔ): Θα τοποθετηθούμε θετικά για το μέρισμα – Πρόκειται για ένα μικρό αντίδωρο

tags :
Τσιάρας (ΝΔ): Θα τοποθετηθούμε θετικά για το μέρισμα – Πρόκειται για ένα μικρό αντίδωρο
Για τη ΝΔ το αντίδωρο αυτό δεν συνιστά ούτε λύση στο πρόβλημα ούτε σηματοδοτεί μια σοβαρή Πολιτεία είπε ο κ.Τσιάρας
Την θέση ότι η ΝΔ θα τοποθετηθεί θετικά στη Βουλή για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος διατύπωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κ. Τσιάρας, ο οποίος όμως εξέφρασε τις πολλές επιφυλάξεις της ΝΔ.
«Η Νέα Δημοκρατία θα τοποθετηθεί θετικά στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, όχι για άλλον λόγο, αλλά γιατί απλούστατα, όταν παίρνεις τόσα πολλά, λογικό είναι κάποια στιγμή οι πολίτες ακόμη και τα λίγα, αυτά που επιστρέφεις, να τα έχουν ανάγκη και πραγματικά να είναι κατά κάποιον τρόπο το ελάχιστο, που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση απέναντί τους.
Η σοβαρή Πολιτεία θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει δουλειές, θα έπρεπε να έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη και θα έπρεπε μέσα από σοβαρές κινήσεις να ενισχύσει την πορεία της εθνικής οικονομίας» τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Τσιάρας.
«Η κυβέρνηση, αφού τελικά κατάφερε με την υπερφορολόγηση να εξαντλήσει τους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους πολίτες της χώρας, σήμερα επανέρχεται δίνοντας ένα μικρό αντίδωρο, το οποίο για εμάς προφανώς δεν συνιστά, ούτε λύση στο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, ούτε πολύ περισσότερο σηματοδοτεί μία σοβαρή Πολιτεία.
Μέσα από την αδυναμία της να περιγράψει μία ουσιαστικά πραγματική ανάκαμψη η κυβέρνηση κάθε φορά προς το τέλος του χρόνου -και ειδικά όταν στριμώχνεται- προβαίνει σε τέτοιου είδους επιλογές» ανέφερε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης