Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στήριξη Μανιάτη σε Ανδρουλάκη: Επιβάλλεται όλοι να συμπορευτούν με τη νέα γενιά

Στήριξη Μανιάτη σε Ανδρουλάκη: Επιβάλλεται όλοι να συμπορευτούν με τη νέα γενιά
Καλούμε τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης
Τη στήριξη του στον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς παρείχε εμμέσως πλην σαφώς ο Γ. Μανιάτης, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον κ.Ανδρουλάκη.
«Επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά» είπε ο κ.Μανιάτης, ο οποίος από κοινού με τον κ.Ανδρουλάκη κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος.
«Συναντήθηκα σήμερα με τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Μανιάτη, έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του σημερινού εγχειρήματος συγκρότησης του νέου προοδευτικού φορέα.
Ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη Σοσιαλδημοκρατία, εργάστηκε με ενωτικό όραμα για να οδηγηθούμε στο πρώτο μεγάλο βήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από εκεί στην σημερινή μεγάλη προσπάθεια για την συνολική ενοποίηση τoυ προοδευτικού χώρου.
Παράλληλα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ο Γιάννης Μανιάτης έκανε έναν προεκλογικό αγώνα, με καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα.
Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης.
Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.
Καλούμε και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν ξανά μαζικά στις κάλπες της Κυριακής.
Να στηρίξουν με την ψήφο τους την ανανεωτική και σύγχρονη προοπτική της νέας προοδευτικής παράταξης» υπογράμμισε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης