Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλιβιζάτος: Αύριο 19/11 όλοι στις κάλπες για την Κεντροαριστερά – Η προοδευτική παράταξη είναι εδώ

Αλιβιζάτος: Αύριο 19/11 όλοι στις κάλπες για την Κεντροαριστερά – Η προοδευτική παράταξη είναι εδώ
Ψηφίζουν μόνο όσοι ψήφισαν στις 12 Νοεμβρίου, αρκεί να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο είπε ο κ.Αλιβιζάτος
Έκκληση σε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στον α’ γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς να προσέλθουν μαζικά και να ψηφίσουν και στον αυριανό γύρο των εκλογών απηύθυνε ο Ν. Αλιβιζάτος, ο οποίος υποστήριξε ότι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ.
«Να επιβεβαιώσουμε με τη ψήφο μας το ιστορικό γεγονός που εμείς δημιουργήσαμε την περασμένη Κυριακή.
Η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της από Δευτέρα» υποστήριξε με δήλωση του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Αλιβιζάτος, ο οποίος παρείχε περαιτέρω διευκρινίσεις για την εκλογική διαδικασία.
«Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε 982 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια και σε 22 στο εξωτερικό, από τις 8:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.
Η διαδικασία θα είναι απλούστερη γιατί δεν συμπληρώνουμε αίτηση, ούτε καταβάλουμε τα 3 ευρώ.
Έχουμε λάβει και πάλι όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είναι η ψηφοφορία αδιάβλητη.
Αυτή τη φορά:
- Ψηφίζουν μόνο όσοι ψήφισαν στις 12 Νοεμβρίου
-Μπορεί κάποιος να ψηφίσει, όπου διευκολύνεται, σε διαφορετική πόλη, σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από εκείνο που ψήφισε την περασμένη Κυριακή
- Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο» υποστήριξε ο κ.Αλιβιζάτος, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους 210.000 να δώσουν δυναμικό παρών στις κάλπες.
«Ανεξάρτητα από ποιον/ά συγκεκριμένο υποψήφιο/α υποστηρίζει, ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, γιατί μόνο έτσι η μοναδική λάμψη της προσέλευσης 210.000 συμπολιτών μας στις κάλπες τη περασμένη Κυριακή θα διατηρηθεί ολοζώντανη» είπε ο κ.Αλιβιζάτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης