Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη (20-21/11) στην Αθήνα του Πρόεδρου της Πολωνίας – Συναντήσεις με Παυλόπουλο, Βούτση και Τσίπρα

Διήμερη επίσκεψη (20-21/11) στην Αθήνα του Πρόεδρου της Πολωνίας – Συναντήσεις με Παυλόπουλο, Βούτση και Τσίπρα
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Andrzej Duda, θα πραγματοποιήσει επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου
Στην Αθήνα για δυο ημέρες θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Andrzej Duda, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας κ. Andrzej Duda θα πραγματοποιήσει επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.
Μάλιστα, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο Πολωνός πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη» και στη συνέχεια, στις 11:00 θα μεταβεί στο Προεδρικό  Μέγαρο, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και τη συνοδεύουσα αντιπροσωπεία, όπου θα τους υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος με τη σύζυγό του, Βλασία Παυλοπούλου.
Θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Πολωνίας με τον κ. Παυλόπουλο, αλλά και διευρυμένες συνομιλίες των δύο Αντιπροσωπειών.
Επίσης, το μεσημέρι  της Δευτέρας ο Andrzej Duda θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.
Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Α.Τσίπρα, ο Πολωνός πρόεδρος θα μεταβεί στη Βουλή και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικόλαο Βούτση.
Κατόπιν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας κ. Andrzej Duda και η σύζυγός του θα επισκεφτούν το Πολεμικό Μουσείο, για τα εγκαίνια της έκθεσης «Freedom at the Highest Price: Jerzy Iwanow-Szajnowicz-Hero of two Nations» και στη συνέχεια το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Στις 20:30 της Δευτέρας αναμένεται η άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Πολωνίας κ. Andrzej Duda και της συζύγου του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τον υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος και η σύζυγό του, Βλασία Παυλοπούλου, και θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο.
Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας κ. Andrzej Duda και η σύζυγός του, καθώς και η συνοδεύουσα αντιπροσωπεία, θα επισκεφτούν  τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την  Πολωνο - Ελληνική Έκθεση για καινοτόμα προϊόντα, θα παραστούν στο Ελληνο - πολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες» και το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Πολωνίας με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης