Πολιτική

Νίκη της Γεννηματά με 56,64% έναντι 43,36% του Ανδρουλάκη - Ψήφισαν 155.000

Νίκη της Γεννηματά με 56,64% έναντι 43,36% του Ανδρουλάκη - Ψήφισαν 155.000
Η Γεννηματά είναι η νέα πρόεδρος της Κεντροαριστεράς - Σημαντικό το ποσοστό του Νίκου Ανδρουλάκη
(up16) Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μπορεί να εξελέγη πρόεδρος του φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς πέτυχε μία σημαντική αλλά και αναμενόμενη νίκη επί του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη αλλά η επικράτηση αυτή σημειώθηκε με διαφορά μικρότερη του 10%. 
Αξιοσημείωτη είναι μεταξύ άλλων η εκλογική επίδοση του κεντροαριστερού ευρωβουλευτή, δεδομένου ότι έλαβε ποσοστό άνω του 40%, το οποίο τον αναδεικνύει ως τον "νούμερο 2" στον χώρο του νέου πολιτικού φορέα.
Συγκεκριμένα, και με ενσωματωμένο το 96,18% των ψήφων, η κα.Γεννηματά έλαβε το 56,64% (83.540 ψήφους) έναντι 43,36% (63.946 ψήφους) που έλαβε ο κ.Ανδρουλάκης
Σε ότι, αφορά τον κόσμο που ψήφισε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από το 96% των εκλογικών τμημάτων, πέρασαν από τις κάλπες περισσότεροι από 155.000.
Τα συγχαρητήρια του στην Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της εξέφρασε σήμερα το πρωί και ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας.
«Τηλεφώνησα πριν λίγο στη Φώφη Γεννηματά προκειμένου να την συγχαρώ για τη χθεσινή της εκλογή και να της ευχηθώ επιτυχία στα καθήκοντα της.
Η σημαντική συμμετοχή πολιτών σε πολιτικές διεργασίες είναι ένα θετικό μήνυμα για το πολιτικό μας σύστημα.
Ελπίζω η εκλογή της να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και στον διάλογο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας, όπως ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο κ.Τσίπρας.


Προβολή εικόνας στο Twitter

Γεννηματά: Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες

«Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για το αποτέλεσμα του β′ γύρου των εκλογών, για τον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Η νικήτρια και πλέον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φ. Γεννηματά, είπε χαρακτηριστικά «και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική».
Η ίδια ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της τους χιλιάδες  προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες.
«Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση  στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη νίκης τώρα.
Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες.
Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε  για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.
Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη  είναι εδώ», πρόσθσεσε η κ. Γεννηματά.
Ακόμη, συνεχάρη όλους όσους «συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον  κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή». 

Ανδρουλάκης: Θα εργαστώ για την ενότητα της Δημοκρατικής Παράταξης

Τη δέσμευση ότι, θα εργαστεί για την ενότητα της Δημοκρατικής Παράταξης ανέλαβε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σημείωσε αξιοσημείωτη εκλογική επίδοση με ποσοστό κοντά στο 43%.
Σε δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης συνεχάρη την πρόεδρο της Κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις σημερινές εκλογές (19/11) με ποσοστό 57% ενώ  παράλληλα ευχαρίστησε τους «εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες που απάντησαν στο υπαρξιακό ζήτημα της δημοκρατικής παράταξης».
«Η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι ισχυρή έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο κεντροαριστερός ευρωβουλευτής και τόνισε:
«Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω για την ενότητα, υπόσχομαι ένα καλύτερο μέλλον για πολίτες και την πατρίδα».

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στη Γεννηματά

Τα συγχαρητήρια του στην πρόεδρο του φορέα της Κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά μετέφερε μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της.
Και προσβλέπω πάντα σε μια ειλικρινή συνεννόησή μας για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τον σημερινό (19/11) β΄βύρο των εκλογών η κ. Γεννηματά επικράτησε του Νίκου Ανδρουλάκη με 57%.
Στη σημερινή εκλογική διαδικασία, που ολοκληρώθηκε στις 20:00, ψήφισαν 155.000 ψηφοφόροι.

Συγχαρητήρια Θεοχαρόπουλου σε Γεννηματά: Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζεται

«Η συμμετοχή των πολιτών και σήμερα είναι μία πολύ θετική εξέλιξη", δήλωσε  ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος
Την  Φ. Γεννηματά για την εκλογή της στη θέση της επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς μέσα από ανοιχτές μαζικές διαδικασίες, συνεχάρη ο Προέδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Όπως ο ίδιος  δήλωσε  «η συμμετοχή των πολιτών και σήμερα είναι μία πολύ θετική εξέλιξη.
Είναι ευθύνη όλων μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και οι διεργασίες να οδηγήσουν σε έναν ισχυρό ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχε¬τι¬σμών στην χώρα».
«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζεται», κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.


Συγχαρητήρια Θεοδωράκη σε Γεννηματά

Την Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της συνεχάρη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.
Εξέφρασε  την ελπίδα «ότι οι επόμενες μέρες θα είναι οι πρώτες μιας νέας εποχής για την προοδευτική παράταξη.
Φιλελεύθεροι, κεντρώοι, οικολόγοι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, πρέπει να ενώσουμε την δύναμη μας.
Η πατρίδα έχει ανάγκη από γενναίες συμμαχίες, τολμηρές προτάσεις και δίκαιες πολιτικές».
Τόνισε ότι «ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος που έχουμε μπροστά μας».
Ακόμη, ο κ. Θεοδωράκης συνεχάρη «τον Νίκο Ανδρουλάκη για το καλό αποτέλεσμα που κατέγραψε.
Όπως επίσης τον πρωτοεμφανιζόμενο στην κεντρική σκηνή Γιώργο Καμίνη και τους άλλους υποψηφίους».
Όπως είπε, «η  μεγάλη συμμετοχή και αυτή την δεύτερη Κυριακή δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.
Ο νέος φορέας θα χτιστεί πάνω στην ενότητα».
 «Θέλω τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας.
Από τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του μέχρι τα παιδιά των εφορευτικών επιτροπών στις κάλπες όλης της Ελλάδας.
Ξεκουραστείτε και από αύριο δουλειά», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Συγχαρητήρια Παπανδρέου σε Γεννηματά: Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα

"Oι προοδευτικοί πολίτες κινητοποιήθηκαν και αυτήν την Κυριακή, για δεύτερη φορά", δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γ. Παπανδρέου
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους του α΄ γύρου, τον  N.Ανδρουλάκη και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φ. Γεννηματά, έδωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γ. Παπανδρέου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης επικεφαλής της προοδευτικής παράταξης.
Σε δήλωσή του τόνισε ότι «οι προοδευτικοί πολίτες κινητοποιήθηκαν και αυτήν την Κυριακή, για δεύτερη φορά.
Με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής.
Μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις, επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας».
Υπογράμμισε ότι «η μήτρα της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή των πολιτών, εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά.
Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και με αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα».
Τέλος, ο κ. Παπανδρέου έδωσε «θερμά συγχαρητήρια σε όσους έφεραν το οργανωτικό βάρος της προσπάθειας, σε όλους τους υποψήφιους του πρώτου γύρου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φώφη Γεννηματά».

Νωρίτερα το bankingnews.gr, έγραφε: Περάσαμε το ψυχολογικό όριo των 150.000 ανέφερε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών, Διαφάνειας και Δεοντολογίας, καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, αναφερόμενος στη μέχρι αυτή την ώρα προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξη ηγεσία στην Κεντροαριστερά.
Στοχεύουμε τις 160.000, πρόσθεσε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα άσχημα γεγονότα.
Μίλησε για πτώση 26% σε ότι αφορά τη συμμετοχή στο σημερινό δεύτερο γύρο των εκλογών στην Κεντροαριστερά σε σχέση με τον πρώτο γύρο που διεξήχθη την  περασμένη Κυριακή 12/11.
Ο κ. Αλιβιζάτος ανέφερε ακόμη ότι αντίστοιχη η πτώση στην εκλογική αναμέτρηση του Κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν 29%.
Σε μία ώρα και 1 τέταρτο το πρώτο αποτέλεσμα, κατέληξε ο κ. Αλιβιζάτος.

Έκλεισαν οι κάλπες

Σύμφωνα με πηγές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πριν τις 19:00 είχαν ψηφίσει περί τις 147.000 πολίτες, με ροή ψηφοφόρων περί τους 220 ανά λεπτό.
Ασφαλές αποτέλεσμα για την ηγεσία του νέου φορέα, την οποία διεκδικούν η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται μεταξύ 21:00 και 21:30.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες έκλεισαν  στις 20:00 και σε αθυτές κλήθηκαν να προσέλθουν και να ψηφίσουν οι 211.191 πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών την περασμένη Κυριακή (12 Νοεμβρίου).
Οι ψηφοφόροι, μπορούσαν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο ήθελαν , για να  εκλέξουν τον επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα που θα ηγηθεί και θα αναλάβει την ανασυγκρότηση της ιστορικής προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, μεταξύ των 2 υποψηφίων: της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά και του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ,  Ν. Ανδρουλάκη.

Που ψήφισαν και τι δήλωσαν Γεννηματά και Ανδρουλάκης

Στις κάλπες βρέθηκα και οι αντίπαλοι των σημερινών εκλογών, Φ. Γεννηματά και Ν. Ανδρουλάκης, που διεκδικούν την ηγετική θέση στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Ειδικότερα, στο Καματερό ψήφισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Εξερχόμενη από το εκλογικό κέντρο δήλωσε ότι «σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς.
Όλες οι γενιές συμπορεύονται.
Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για την νίκη».
Στο Ηράκλειο της Κρήτης ψήφισε ο Ν. Ανδρουλάκης, ζητώντας να  μη σβήσει η φλόγα της ελπίδας που δημιουργήθηκε στον α’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες οι πολίτες.
 «Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας.
Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει.
Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας» ανέφερε ο κ.Ανδρουλάκης αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Παράλληλα ο κ.Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.
«Πρέπει όλες αυτές οι στρεβλώσεις του κράτους μας, που άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αντιμετωπίσει, να είναι στο επίκεντρο των θέσεών μας, των απόψεών μας και των καθηκόντων μας. Για να σταματήσουμε να έχουμε εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στη χώρα μας» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

 Άνοιξαν από το πρωί (19/11) οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην κεντροαριστερά, για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα.
H σκληρή μάχη ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη θα ολοκληρωθεί στις 20:00 σήμερα το βράδυ οπότε και θα προκύψει ο νέος αρχηγός.
Η ψηφοφορία διεξάγεται σε 982 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια και σε 22 στο εξωτερικό μέχρι τις 20:00 το βράδυ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι 210.000 πολίτες που ψήφισαν στον α΄ γύρο οι οποίοι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν με την ταυτότητα ή το διαβατήριο.
Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή και στις σημερινές εκλογές, απηύθυνε τόσο ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, όσο και οι 2 υποψήφιοι, οι οποίοι με μηνύματά τους δίνουν έμφαση στην ενότητα και την πολιτική αναγέννηση της παράταξης.

Φαβορί η Φώφη
Αναμφίβολα η πολυδιαφημιζόμενη νέα Κεντροαριστερά, που θα τάραζε  τα  «λιμνάζοντα» πολιτικά ύδατα, αποδεικνύεται πως έρχεται από το πολύ μακρινό παρελθόν.
Δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ.
Ο δεύτερος γύρος για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, που διεξάγεται στις 19/11/2017)πανελλαδικά έχει δύο αντιπάλους, που και οι δύο προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο την προηγούμενη Κυριακή (12/11).
Ο λόγος για την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία στον πρώτο γύρο έλαβε το 42,25% των ψήφων και τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος συγκέντρωσε το 24.98%.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί στις αυριανές εκλογές για μία σειρά λόγων αλλά ο βασικότερος είναι ένας:
Η Φώφη Γεννηματά διαθέτει τα ηνία του κομματικού μηχανισμού, η κινητοποίηση του οποίου παρά τη βαθιά και παρατεταμένη κρίση του ΠΑΣΟΚ  μπορεί να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα στις κάλπες.
Το έργο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ διευκολύνει το γεγονός, πως ο αντίπαλός της δεν έρχεται σε επαφή με την καθημερινή πολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας, καθότι είναι ευρωβουλευτής και κινείται κυρίως μεταξύ Στρασβούργου και Βρυξελλών, αρκετά μακριά από τη Χαριλάου Τρικούπη.
Με την πρόκρισή του στο δεύτερο γύρο εξάλλου ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμάται ότι βάζει πολιτική υποθήκη για το μέλλον ενώ με ψήφους προερχόμενες από τα «στρατόπεδα» του επικεφαλής του Ποταμιού και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη πιθανότατα θα υπερβεί το 30%. 
Το σημαντικότερο όμως είναι, πως αποτελεί πλέον ένα καινούργιο παίκτη στα τεκταινόμενα της Κεντροαριστεράς.
Σημαντικός λόγος, που επίσης αναμένεται να δώσει τη νίκη στην κ. Γεννηματά είναι και η μεγάλη διαφορά των 17 μονάδων που τη χώρισε στον πρώτο γύρο από τον Νίκο Ανδρουλάκη και της δίνει την ευελιξία να κινηθεί για λιγότερες ψήφους έχοντας να «αλιεύσει»  από μία εξόχως πασοκογενή «δεξαμενή», όπως καταδεικνύουν τα σχετικά σημαντικά ποσοστά που έλαβαν Γιάννης Μανιάτης (4,22%) και Γιάννης Ραγκούσης (2,39%) στις 12 Νοεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι, στον πρώτο γύρο οι υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσαν τα 2/3 των ψήφων αφήνοντας στα «ρηχά νερά» τους Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργο Καμίνη.
Η συμμετοχή (210.000), παρά του περί του αντιθέτου δημοσιεύματα δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακή όσο παρουσιάζεται και δείχνει απολύτως ελεγχόμενη η πασοκική νέα τάξη πραγμάτων στην Κεντροαριστερά  
Οι εκλογείς έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στις 12 Νοεμβρίου.
Αντιλαμβάνονται την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς ως μία εξέλιξη που θα προκύψει από το ΠΑΣΟΚ και μόνο από το ΠΑΣΟΚ.
Και σε μία τέτοια περίπτωση η κ. Γεννηματά έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Οι κάλπες ανοίγουν στις 8 το πρωί της Κυριακής 19/11  και θα κλείσουν το βράδυ στις 20:00, ενώ θα μπορούν ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο οι 211.191 πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών την περασμένη Κυριακή (12 Νοεμβρίου).
Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο θέλουν, ακόμα κι αν δεν είναι το ίδιο, στο οποίο προσήλθαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, χωρίς να καταβάλλουν κανένα χρηματικό ποσό  και  να συμπληρώσουν αίτηση.
Κάθε ψηφοφόρος βάζει μόνο ένα σταυρό προτίμησης, επιλέγοντας ανάμεσα στην Φ. Γεννηματά και τον Ν. Ανδρουλάκη.
Χάρτης με σημειωμένα τα εκλογικά τμήματα είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας που έχει αναλάβει την οργάνωση των εκλογών.

(Πρώτη ενημέρωση Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 21:04)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης