Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Η 7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη ανοίγει σήμερα τις πύλες της

tags :
Η 7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη ανοίγει σήμερα τις πύλες της
Εγκαινιάζεται σήμερα με σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους»
Εγκαινιάζεται σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η 7η Γιορτή Βιβλίου – Παζάρι 2015 στη Θεσσαλονίκη, με κύριο σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους».
Με 180 εκδότες και σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους», η γιορτή απλώνεται σε έναν νέο χώρο, 700 τ.μ, (Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη), σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας.
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (Σ.ΕΚ.Β.Ε.) που διοργανώνει την 7η Γιορτή Βιβλίου,
απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συγγραφείς - δημιουργούς των βιβλίων που βρίσκονται και διανέμουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης να στηρίξουν και να επισκέπτονται το χώρο της Γιορτής Βιβλίου - Παζάρι, για την αλληλογνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου.
Ο επισκέπτης θα βρει πολλούς τίτλους βιβλίων σε χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεων, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% και με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.
Θα έχει, επίσης, της δυνατότητα να παρακολουθήσει πλήθος εκδηλώσεων με αφορμή και τις Παγκόσμιες Ημέρες για την Ποίηση και το Παιδικό Βιβλίο.
Η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 21.00, Σάββατο έως τις 20.00 και θα ακολουθεί το ωράριο της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης