Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Κ. Γαβράς (σκηνοθέτης): Ο ελληνικός λαός πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

Κ. Γαβράς (σκηνοθέτης): Ο ελληνικός λαός πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα
«Υπάρχει ένα νέο κίνημα στην Ελλάδα και κάποιοι δεν θέλουν να πετύχει»
Ο ελληνικός λαός πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ο κ. Κώστας Γαβράς, γνωστός σκηνοθέτης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας παράλληλα πως τα πράγματα στην Ελλάδα «μπορούν και πρέπει να αλλάξουν».
Ειδικότερα, δίνοντας τη δική του γνώμη για τον Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας «είναι νέος και δεν έχει παρελθόν» και διερωτήθηκε «γιατί δεν αναλαμβάνουν το θάρρος να τον ψηφίσουν όλοι, να δούμε τι θα κάνει».
Ο κ. Γαβράς ερωτηθείς σχετικά με το πως βλέπει τις προσπάθειες διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους, υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα νέο κίνημα στην Ελλάδα και κάποιοι δεν θέλουν να πετύχει», ενώ δήλωσε, ακόμα, πως «οι δανειστές της χώρας επιθυμούν να ξαναέρθουν οι άλλοι {προηγούμενη κυβέρνηση} και να κάνουν αυτά που θέλουν».
Επιθυμία των δανειστών είναι «να μην υπάρχει καμία αντίσταση», διεμήνυσε ο σπουδαίος έλληνας σκηνοθέτης.
«Ο κ. Βαρουφάκης μίλησε ως ίσος προς ίσον», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Γαβράς, επισημαίνοντας ότι «αυτό δεν το θέλουν οι δανειστές», αλλά αντιθέτως επιθυμούν έναν άνθρωπο να τους λέει ναι σε όλα, έναν «yes-man», με τις δηλώσεις του να υποδηλώνουν ότι υποστηρίζει την τακτική του έλληνα ΥΠΟΙΚ, σε αντίθεση με τους προκατόχους του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης