Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

«Με προδιαγραφές πολιτιστικού γεγονότος» η εκδήλωση στο Βαλλιάνειο κτήριο απαντά η Εθνική Βιβλιοθήκη

tags :
«Με προδιαγραφές πολιτιστικού γεγονότος» η εκδήλωση στο Βαλλιάνειο κτήριο απαντά η Εθνική Βιβλιοθήκη
«Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από εξαιρετικό σεβασμό στο χώρο», τονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη
«Με προδιαγραφές πολιτιστικού γεγονότος ποιότητας και τη συμμετοχή και συμπαράσταση του προσωπικού» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Βαλλιάνειο κτήριο στις 16 Μαρτίου, απαντά η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας σε δημοσίευμα, που αφορούσε σε εκδήλωση ιδιωτικής εταιρείας, με μουσικό πρόγραμμα, στην κλειστή για το κοινό Εθνική Βιβλιοθήκη.
«Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από εξαιρετικό σεβασμό στο χώρο», τονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας έχει ως εξής:

«Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από άδεια του γενικού διευθυντή στο πλαίσιο της πολιτικής επικοινωνίας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της γενικής κατεύθυνσης του Εφορευτικού Συμβουλίου για την φιλοξενία εκδηλώσεων τρίτων.
Οργανώθηκε στο ιστορικό κτήριο, προς υπόμνηση του ρόλου του στην νέα πραγματικότητα της βιβλιοθήκης, με προδιαγραφές πολιτιστικού γεγονότος ποιότητας και τη συμμετοχή και συμπαράσταση του προσωπικού.
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από εξαιρετικό σεβασμό στο χώρο.
Η εκδήλωση αφορούσε στις ετήσιες βραβεύσεις από την Dell/EMC, συνεργαζόμενων εταιρειών του κλάδου πληροφορικής και διαδικτύου.
Κατά την εκδήλωση οι προσκεκλημένοι - 90 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων πληροφορικής - είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον χώρο, αλλά και να γνωρίσουν το έργο, την ιστορία και τη συμβολή της ΕΒΕ στη γνώση και την επιστήμη, σε ειδική σύντομη παρουσίαση.
Την απονομή των βραβείων πλαισίωσε μουσικό πρόγραμμα ποιότητας (κουαρτέτο εγχόρδων και άριες κλασικού οπερατικού ρεπερτορίου), με ταυτόχρονη προβολή στους εσωτερικούς τοίχους του αναγνωστηρίου εικόνων υψηλής αισθητικής, επιλεγμένων κειμένων της ελληνικής και διεθνούς γραμματείας, με σύγχρονα ψηφιακά μέσα.
Η διάρκεια της εκδήλωσης ήταν από τις 8:00 μμ έως τη 01:00 πμ, ενώ απαιτήθηκε επιπλέον χρόνος για την απομάκρυνση του σκηνογραφικού
πλαισίου από το κτήριο (02:30 πμ).
Η Εθνική Βιβλιοθήκη είναι αντιμέτωπη με τη μεγάλη πρόκληση της μετεγκατάστασης στο νέο της κτήριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και της διεύρυνσης των υπηρεσιών της επ' ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό, το εφορευτικό συμβούλιο οφείλει να υπογραμμίσει την καίρια σημασία μιας ανοικτής επικοινωνιακής πολιτικής υψηλής στόχευσης και ποιότητας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης