Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Συμμετοχή της Marfin στο ΕΣΠΑ

Συμμετοχή της Marfin στο ΕΣΠΑ

Η Marfin Egnatia Bank συμμετέχει στο Πρόγραμμα ενίσχυσης Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.


Η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων λήγει την 18η Δεκεμβρίου 2009.

 

Η Τράπεζα λειτουργεί ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του προγράμματος ενίσχυσης ΕΣΠΑ 2007-2013, προσφέροντας στον επιχειρηματία έγκυρη και άμεση ενημέρωση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, υποστήριξη για την υποβολή της εκάστοτε επενδυτικής πρότασης, άμεση προέγκριση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, προεξόφληση μέχρι το 100% της εγκεκριμένης επιχορήγησης, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα, ευέλικτα προγράμματα για το σκέλος του τραπεζικού δανεισμού. Τα ποσοστά δημόσιας επιχορήγησης ανέρχονται, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, σε 55% ή 65% του προϋπολογισμού της επιχείρησης.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η Marfin Egnatia Bank έχει δημιουργήσει δίκτυο εξωτερικών συνεργατών - συμβούλων επιχειρήσεων με πανελλήνια κάλυψη, οι οποίοι θα καταθέτουν επενδυτικές προτάσεις στα καταστήματα και τα τραπεζικά κέντρα της Τράπεζας.

 

Η Marfin Egnatia Bank στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των επιχειρηματιών, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της περιφέρειας και στηρίζει αποτελεσματικά τις μικρές επιχειρήσεις.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης