Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Μείωσε τα επιτόκια η Ελληνική τράπεζα

Μείωσε τα επιτόκια η Ελληνική τράπεζα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ανακοινώνει τη μείωση των ακολούθων επιτοκίων χορηγήσεων και δανείων ως εξής:

 


Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων (Β.Ε.Χ.) από 6,25% σε 6,20%

Βασικό Επιτόκιο Στεγαστικών δανείων (Β.Ε.Σ.) από 4,75% σε 4,70%

Προνομιακό Επιτόκιο Χορηγήσεων (Π.Ε.Χ.) από 5,75% σε 5,70%

Πιστωτική Κάρτα Hellenicard VISA (κλασική) από 14,75% σε 14,70%

Πιστωτική Κάρτα Hellenicard VISA (χρυσή) από 14,25% σε 14,20%

Οι αναπροσαρμογές των παραπάνω επιτοκίων είναι αποτέλεσμα της μείωσης στο επιτόκιο Euribor 3μηνης διάρκειας και ισχύουν από 02/11/2009.

 

Λίγα λόγια για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελλάδα από το 1998 και αναπτύσσεται δυναμικά έκτοτε. Αποτελεί μία από τις πλέον ευέλικτες τράπεζες στην Ελλάδα, με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο ― σήμερα 27 καταστημάτων ― σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα και Χανιά. Με επίκεντρο της φιλοσοφίας της το όφελος του πελάτη, επιδιώκει να παρέχει στον καθένα προϊόντα-λύσεις ειδικά διαμορφωμένα στις δικές του ανάγκες, μέσω εξατομικευμένης φροντίδας, αξιόπιστων συμβουλών και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Προσφέρει ένα πλήρες εύρος τραπεζικών εργασιών, επενδυτικών, συμβουλευτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, εξυπηρετώντας όλο το φάσμα πελατών - ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.  Μέσα στο 2009, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών-πελατών της, δημιούργησε 5 επιχειρηματικά κέντρα για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Στα πλαίσια της συνεχούς της προσπάθειας για ποιοτική αναβάθμιση και με απώτερο σκοπό το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης τόσο των πελατών της όσο και του προσωπικού της, είναι το πρώτο Δίκτυο Καταστημάτων Τράπεζας στην Ελλάδα που κατέκτησε τη διάκριση «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διοίκησης Ποιότητας, EFQM.

 

Οι εργασίες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Ελλάδα αποτελούν προέκταση του ομώνυμου χρηματοοικονομικού ομίλου, ενός από τους ισχυρότερους της Κύπρου, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1976. Διατηρεί δίκτυο πέραν των 80 καταστημάτων στην Κύπρο, ενώ απασχολεί 2000 εξειδικευμένα στελέχη και υπαλλήλους. Διαθέτει μεγάλο αριθμό θυγατρικών εταιριών σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και Γραφεία Αντιπροσωπείας στη Ρωσία, στη Νότιο Αφρική, και στην Ουκρανία.

 

Στις 30 Ιουνίου 2009, το σύνολο του ενεργητικού του Ομίλου ανερχόταν στα 8,5 δισ. και τα ίδια Κεφάλαιά του στα €459 εκατ. Οι μετοχές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης