Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Αναβαθμισμένη υπηρεσία investDirect από την HSBC Παντελάκης

tags :
Αναβαθμισμένη υπηρεσία investDirect από την  HSBC Παντελάκης
Η HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή A.E.Π.Ε.Υ., εξελίσσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της, παρέχοντας στο επενδυτικό κοινό την αναβαθμισμένη υπηρεσία on-line συναλλαγών σε ξένες μετοχές μέσω της πλατφόρμας InvestDirect.
Πρόκειται για μια υπηρεσία που απευθύνεται σε επενδυτές με αναπτυξιακό ή επιθετικό προφίλ, που επιθυμούν να έχουν ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία διαχείρισης του χαρτοφυλακίου τους και να διατηρούν τον έλεγχο της επενδυτικής τους απόφασης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της πλατφόρμας αυτόματων ηλεκτρονικών εντολών του InvestDirect ο επενδυτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί συναλλαγές με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις σε ξένες μετοχές που διαπραγματεύονται σε οργανωμένες αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και του Χονγκ Κονγκ, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για τις διεθνείς αγορές μέσω του ημερήσιου πληροφοριακού δελτίου της HSBC (World Markets Daily), καθώς και να παρακολουθεί  τις τιμές των μετοχών με καθυστέρηση 15’, αλλά και σε πραγματικό χρόνο υπό προϋποθέσεις. Ο επενδυτής έχει, επίσης, τη δυνατότητα τήρησης λογαριασμού σε Ευρώ, σε Δολάρια Αμερικής αλλά και σε άλλα βασικά νομίσματα κατόπιν συμφωνίας. Να σημειωθεί ότι το τμήμα ξένων αγορών της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., είναι στη διάθεση των επενδυτών για διευκόλυνση των συναλλαγών τους  καθημερινά από τις  09.00 έως τις 22.45.

Όπως δήλωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νίκος Παντελάκης, «Η  HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Με αυτό το σκεπτικό ετοιμάσαμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την αναβαθμισμένη υπηρεσία on line συναλλαγών σε ξένες μετοχές, μέσω της πλατφόρμας InvestDirect. Η παγκόσμια εμπειρία του Ομίλου της HSBC και η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών μας αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της υψηλής ποιότητας της συγκεκριμένης υπηρεσίας».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επενδυτές μπορούν να απευθύνονται στα εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου HSBC στο τηλέφωνο 210 6965 000, ή να επισκεφθούν την ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.investdirect.hsbc.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης