Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων World Selection από την HSBC

tags :
Νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων World Selection από την HSBC
Η HSBC προσφέρει τα World Selection, μια νέα πρωτοποριακή σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων για τους πελάτες της  σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που δημιουργήθηκε και προσφέρεται αποκλειστικά από την HSBC.
Συγκεκριμένα, τα 5 διαφορετικά χαρτοφυλάκια HSBC World Selection συνδυάζουν τόσο διαφάνεια όσο και σταθερότητα διαχείρισης. Επιπλέον, τα HSBC World Selection καλύπτουν τις ανάγκες όσων επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες, που δημιουργούνται παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν πρόσβαση σε επενδυτικά εργαλεία τα οποία δεν είναι προσιτά σε ιδιώτες επενδυτές. Παράλληλα, κάθε ένα από τα 5 διαφορετικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια World Selection απευθύνεται αποκλειστικά σε 5 διαφορετικά επενδυτικά προφίλ των πελατών: από τον συντηρητικό επενδυτή μέχρι και εκείνον που επιθυμεί να αναλάβει μεγαλύτερο επενδυτικό ρίσκο.

Η ευρεία γκάμα ποικίλων επενδυτικών τοποθετήσεων από διαφορετικές αγορές και κλάδους, επιτυγχάνει διασπορά του χαρτοφυλακίου, με στόχο να πετύχει αποδόσεις με μικρότερες διακυμάνσεις σε βάθος χρόνου. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το χαρτοφυλάκιο που του ταιριάζει καλύτερα μέσα από μια απλή σειρά προϊόντων, ξεκινώντας ακόμα και με μικρό κεφάλαιο. Η παγκόσμια ομάδα αναλυτών και διαχειριστών της HSBC κάθε στιγμή αναγνωρίζουν επενδυτικές ευκαιρίες τις οποίες και ενσωματώνουν ως επενδυτικές επιλογές στα χαρτοφυλάκια HSBC World Selection.Η ενεργή διαχείριση των HSBC World Selection έχει στόχο να λειτουργεί προς όφελος των επενδυτών, αφού κάθε φορά αναδιαρθρώνονται και αλλάζουν τα χαρτοφυλάκια, ώστε κάθε στιγμή να διασφαλίζεται ότι οι επενδυτικές επιλογές αντικατοπτρίζουν τον επενδυτικό στόχο του κάθε χαρτοφυλακίου.  

Όπως δήλωσε και ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Marketing HSBC Bank plc, «Η παγκόσμια ύφεση έπληξε τις αποδόσεις των επενδύσεων και την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Οι πελάτες επιθυμούν να επανασχεδιάσουν τα χαρτοφυλάκια τους, αλλά χρειάζονται εξειδικευμένη καθοδήγηση στη διαχείριση του επενδυτικού ρίσκου που αναλαμβάνουν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης