Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Την νέα διαφημιστική καμπάνια λανσάρει η Visa

tags :
Την νέα διαφημιστική καμπάνια λανσάρει η Visa
Η Visa Europe λάνσαρε την καινούργια διαφημιστική καμπάνια στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου 2010.
Πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι ένας απλός φίλαθλος του ποδοσφαίρου, που από το σαλόνι του και τον αγώνα ποδοσφαίρου που παρακολουθεί στην τηλεόραση, βρίσκεται ξαφνικά σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Νότια Αφρική. Και όλα αυτά με τη βοήθεια της κάρτας Visa.

Η Visa Europe θα λανσάρει επίσης μία προωθητική ενέργεια μέσω της οποίας κάθε αγορά που πραγματοποιείται με κάρτα Visa θα δίνει στον κάτοχο της και σε έναν φίλο του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010 που θα γίνει στη Νότιο Αφρική.

Αυτή είναι η τρίτη φάση της καμπάνιας της Visa Europe με τίτλο “όλα κυλάνε εύκολα με Visa”, μετά από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσαν ο “άνδρας που έτρεχε” και ο “Bill. Είναι επίσης η πρώτη καμπάνια για την οποία χρησιμοποιείται η χορηγία του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA από τη Visa.

O Mariano Dima, Head of Marketing στη Visa Europe, σχολίασε: “Ως Συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA, θελήσαμε να το συμπεριλάβουμε στην καινούργια μας διαφημιστική καμπάνια και να το χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να τονίσουμε τους λόγους που “η ζωή κυλάει εύκολα με Visa”. Η νέα αυτή καμπάνια είναι ένας διασκεδαστικός και εντυπωσιακός τρόπος να πετύχουμε τη σύνδεση του πελάτη με το brand και να δείξουμε πως μπορεί η Visa να βοηθήσει τους πελάτες της να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων τους- όποια και αν είναι αυτά.”

H Kate Stanners, Creative Partner, της Saatchi & Saatchi, δήλωσε:  “Θέλαμε να είναι μια ιστορία που θα δείχνει το μοναδικό τρόπο που η Visa μπορεί να μιλήσει για το ποδόσφαιρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, παραμένοντας πιστή όμως στη φιλοσοφία του brand “όλα κυλάνε εύκολα”. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σποτ που ακολουθεί το προσωπικό και γεωγραφικό ταξίδι ενός φιλάθλου από το σαλόνι του στο στάδιο.”

Η διαφήμιση θα ‘τρέξει’ στην τηλεόραση για διάστημα 8 εβδομάδων με σποτάκια των 60” και 30”, καθώς και με online banners. Τα σποτάκια των 60” θα ‘τρέξουν’ επίσης και στο σινεμά.

Η προωθητική ενέργεια θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2010 και θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες. Το μεγάλο βραβείο είναι ένα ταξίδι για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010 που μπορεί να κερδίσει μετά από κλήρωση ένας τυχερός κάθε φορά που χρησιμοποιεί Visa. Επιπλέον οι κάτοχοι καρτών Visa μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό online μέσω του site της Visa www.visa.gr ή στέλνοντας sms στο 54045, δηλώνοντας συμμετοχή εντός 24 ωρών από την αγορά με την κάρτα τους.  Τα δώρα περιλαμβάνουν 3 ταξίδια για 2 άτομα για τους προκριματικούς αγώνες της Ελλάδας, με τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προθέρμανση της ομάδας, ενώ 10 τυχεροί κάθε μέρα θα κερδίζουν από €100 σε μορφή προπληρωμένης κάρτας Visa.  Η προωθητική ενέργεια θα υποστηριχθεί στην τηλεόραση, καθώς και μέσω ραδιοφώνου και online media. O Νίκος Καμπανόπουλος, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής Visa Europe σχολίασε σχετικά: “Η νέα διαφημιστική καμπάνια έρχεται να συμπληρώσει τα δύο προηγούμενα επιτυχημένα τηλεοπτικά spot της Visa Europe και να τονίσει μέσω του απλού φιλάθλου που από το σαλόνι του βρίσκεται στο γήπεδο ποδοσφαίρου να σκοράρει για την ομάδα του, ότι ‘όλα κυλάνε εύκολα με Visa”. Επιπλέον η προωθητική ενέργεια που ξεκινά σε λίγες ημέρες θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών Visa κάθε φορά που πραγματοποιούν μία συναλλαγή να αποκτούν συμμετοχή για την κλήρωση ενός μοναδικού δώρου: να δουν από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010 στην Νότιο Αφρική”.

Με την Saatchi & Saatchi να έχει επιμεληθεί την καμπάνια και τη Mediaedge:cia να έχει αναλάβει το συνεργασία με τα media, η διαφήμιση θα ‘τρέξει’ σε 16 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη. Σκηνοθέτης της διαφήμισης είναι ο Chris Palmer. Το μουσικό κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση είναι το ‘Isla de Encanta’ από τους ‘The Pixies’.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης