Προϊοντικά

Διαδικτυακές συναλλαγές από την HSBC

tags :
Διαδικτυακές συναλλαγές από την HSBC
H HSBC Ελλάδος παρέχει την υπηρεσία Global View, μια διεθνώς πρωτοποριακή τεχνολογία, που επιτρέπει στους πελάτες της υπηρεσίας HSBC Premier να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς που διατηρούν ανά τον κόσμο.
Η on-line υπηρεσία Global View είναι η μοναδική παγκοσμίως που εξασφαλίζει σε όλους τους πελάτες της υπηρεσίας HSBC Premier, που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Internet Banking της HSBC, άμεση πρόσβαση στο υπόλοιπο των λογαριασμών τους και δυνατότητα διαχείρισής τους από όπου και αν βρίσκονται, σε 36 χώρες ανά τον κόσμο, σε όποιο νόμισμα και αν ανήκουν με μία και μόνο σύνδεση!

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Marketing HSBC Ελλάδας, «η HSBC με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε περήφανοι που φέραμε και στην Ελλάδα την υπηρεσία Global View της HSBC που εστιάζει στη διευκόλυνση των  ηλεκτρονικών συναλλαγών  χωρίς σύνορα, εύκολα και γρήγορα».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης