Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ Τώρα και στη Θεσσαλονίκη

Το MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ  Τώρα και στη Θεσσαλονίκη
Στο πλαίσιο της επέκτασης του προϊόντος «MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ» στη Β. Ελλάδα, η MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ διοργανώνει εκδήλωση, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 20.00, στο κατάστημα της Τράπεζας, που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.
Στο χώρο του καταστήματος θα υπάρχει εκθεσιακό περίπτερο από όπου θα μοιράζεται στους ενδιαφερόμενους, καθώς και στους πελάτες της Τράπεζας, ενημερωτικό υλικό για το πρόγραμμα «MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ», μαζί με ένα αναμνηστικό λογοτυπημένο θερμόμετρο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την προώθηση, αλλά και τη γνωριμία του καταναλωτικού κοινού με τις μοναδικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, που μπορεί κανείς να απολαύσει, τώρα και στη Β. Ελλάδα, μέσω του πρωτοποριακού κοινωνικού χαρακτήρα προγράμματος «MARFIN  ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ».

Η MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ έρχεται να κάνει τη ζωή μας λίγο καλύτερη, προσφέροντας στους κατόχους του προγράμματος «MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ» ιατρικές παροχές υψηλής ποιότητας και μάλιστα με κόστος συμβολικό, μόλις € 60 για ενήλικες και € 40 για παιδιά έως 14 ετών, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης