Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV!

tags :
Οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV!
Την εβδομάδα 10-16 Ιουλίου 2014
Πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα και συναρπαστικούς αθλητικούς αγώνες συνεχίζουν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.
Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ με Σταντάρ Λιέγης και Ντνίπρο που θα καλύψει το OTE SPORT 4, ενώ τα κορυφαία τουρνουά τένις ATP 500 επιστρέφουν με τη διοργάνωση του Αμβούργου, που θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 3HD. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν σούπερ θέαμα από τους αγώνες του Moto GP και του Rallycross σε Γερμανία και Βέλγιο αντίστοιχα, ενώ δεν πρέπει να χάσουν τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας με Ρωσία, Ισπανία και Λευκορωσία στο Euro Beach Soccer.
Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του κατασκοπικού Jack Ryan: Πρώτη Αποστολή με τον Κρις Πάιν και του απολαυστικού Rio 2 στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, αλλά και η προβολή του υπαρξιακού Προμηθέα του Ρίντλεϊ Σκοτ στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Επίσης, το κινηματογραφικό αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στα 80s επιφυλάσσει την ταινία που χάρισε στον Πολ Νιούμαν το πρώτο του Όσκαρ (Το Χρώμα του Χρήματος) και την πιο αγαπημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του σινεμά (Ε.Τ. ο Εξωγήινος), ενώ στο ίδιο κανάλι κάνει πρεμιέρα το Φιλί της Πεταλούδας με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Βαλέρια Γκολίνο. Στα highlights της εβδομάδας περιλαμβάνεται και η πρεμιέρα του 2ου κύκλου The Bridge και του 5ου κύκλου The Listerner στα κανάλια FOX και FOX Life αντίστοιχα, στον ΟΤΕ TV. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης