Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέα Amita Cranberry: Μοναδική γεύση για δροσιστικές στιγμές

Νέα Amita Cranberry: Μοναδική γεύση για δροσιστικές στιγμές
Mια γεύση που απογειώνει
Η Αmita, o αγαπημένος ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, απογειώνοντάς μας με τη νέα γεύση Amita Κοκτέιλ Cranberry. Η νέα γεύση Amita Cranberry, παράγεται εδώ στην Ελλάδα και ανεβάζει την διάθεσή μας, καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξέγνοιαστες και χαλαρωτικές στιγμές.
Η νέα μοναδική γεύση Amita Cranberry, που αποτελεί  μια ακόμα γευστική πρόταση από την Coca-Cola Τρία Έψιλον,  δημιουργήθηκε για να προστεθεί στο portfolio χυμών για mixing, καθώς το cocktailing αποτελεί κυρίαρχη τάση για τους καταναλωτές. Η Amita Κοκτέιλ Cranberry έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα χυμών Amita, που έχουν κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των ελλήνων καταναλωτών, και να προσφέρει μαγευτικές στιγμές απόλαυσης!
Η νέα απολαυστική γεύση Amita Cranberry είναι ιδανική για mixing με λευκά ποτά δημιουργώντας υπέροχα και εμπνευσμένα cocktails ιδανικά για καλοκαιρινές βραδιές παρέα με τους φίλους και αγαπημένα μας πρόσωπα!  Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, δίνοντας γεύση και απογειώνοντας της απόλαυση με ένα ιδιαίτερο twist στα cocktail μας, δοκιμάζοντας: Southern Cranberry, The Famous Cranberry και Perfect Cosmopolitan. Απολαύστε Υπεύθυνα μοναδικά cocktails με το χρώμα της Amita Cranberry!
Εκτός από βραδινά cocktail, η νέα Amita Cranberry, προσφέρει απόλαυση, πλούσια γεύση και ξεχωριστό άρωμα κάθε στιγμή της ημέρας.  Την απολαμβάνουμε σε συνδυασμό με άλλους χυμούς φρούτων Amita, δίνοντας το έναυσμα για τη δημιουργία απολαυστικών γευστικών ποτών με μοναδική γεύση και αξεπέραστο άρωμα που προσφέρουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και δροσιάς τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης