Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέο προιόν από την Emporiki , Emporiki εισόδημα + 2η έκδοση

tags :
Νέο προιόν από την Emporiki , Emporiki εισόδημα + 2η έκδοση
Η Εμπορική Τράπεζα και η Εμπορική Ζωής προσφέρουν ένα νέο πρωτοποριακό επενδυτικό πρόγραμμα, το “Emporiki Εισόδημα+, 2η Έκδοση”, το οποίο ενισχύει τη σειρά επενδυτικών προϊόντων της Εμπορικής Τράπεζας, καθώς αποτελεί τη συνέχεια του ιδιαίτερα επιτυχημένου “Εμπορική Εισόδημα +”.
Το “Emporiki Εισόδημα+, 2η Έκδοση”, έχει διάρκεια επένδυσης 10 ετών, προσφέρει υψηλό ετήσιο εισόδημα και 100% προστασία του κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη, με χαμηλό ποσό εκκίνησης, μόλις στα €5.000. Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά από την Εμπορική Τράπεζα και την Εμπορική Ζωής μέσω προεγγραφών που διαρκούν από την 1η έως τις 26 Μαρτίου 2010.

Το νέο αυτό προϊόν συνδέεται με Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Dow Jones Eurostoxx 50, προσφέροντας τη δυνατότητα για υψηλό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα έως τη λήξη του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, το “Emporiki Εισόδημα+, 2η Έκδοση” προσφέρει ετήσια σταθερή απόδοση 2,5% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης 6,68% από τον τρίτο χρόνο έως και τη λήξη της επένδυσης, εφόσον η τιμή του Δείκτη στον οποίο αναφέρεται είναι τουλάχιστον κατά 20% μεγαλύτερη από την αρχική. Επίσης, παρέχεται δυνατότητα ετήσιας αναδρομικής απόδοσης 2,5% για κάθε ένα έτος από τα προηγούμενα έτη κατά τα οποία δεν εκπληρώθηκε η παραπάνω συνθήκη (από το 3ο έτος και μετά).

Παράλληλα με την προστασία του αρχικού κεφαλαίου (100% στη λήξη), το νέο αυτό προϊόν προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων στους πελάτες της Εμπορικής Τράπεζας που θα το επιλέξουν, μεταξύ των οποίων σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις, έκπτωση έως και €1.200 από το φορολογητέο εισόδημα τον πρώτο χρόνο και αφορολόγητες ετήσιες αποδόσεις έως τη λήξη του προγράμματος, ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής και δυνατότητα ρευστοποίησης από τον τρίτο μήνα (η ποινή εξαγοράς υπολογίζεται με βάση τη δημοσιευμένη τιμή του ομολόγου την ημέρα της εξαγοράς).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης