Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η Weber συμμετείχε για πρώτη φορά στη HO.RE.CA.

tags :
Η Weber συμμετείχε για πρώτη φορά στη HO.RE.CA.
Η επανάσταση του γκριλ συνεχίζεται!
Η κορυφαία, αμερικανική εταιρεία Weber® συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση HO.RE.CA όπου με κυρίαρχο μήνυμα: «Ξεχωριστές στιγμές που αξίζει να μοιράζεστε και να θυμάστε» παρουσίασε στο επαγγελματικό ακροατήριο της έκθεσης τις τελευταίες τάσεις του γκριλ, όλες τις μεθόδους ψησίματος, τα νέα της αξεσουάρ αλλά και για πρώτη φορά, τα καινοτόμα γκριλ που αγγίζουν την τελειότητα.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συμμετοχής αποτέλεσε το Live BBQ Show από τους BBQ Specialists της εταιρείας, οι οποίοι ετοίμαζαν αλμυρά και γλυκά finger food φτιαγμένα εξ ολοκλήρου στα καινούρια γκριλ της Weber® για τέλειο μπάρμπεκιου!
Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Weber® είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους ειδικούς του μπάρμπεκιου κατά την προετοιμασία των γαστρονομικών απολαύσεων, να ζητήσουν συμβουλές από πρώτο χέρι και φυσικά να δοκιμάσουν όλα τα εδέσματα που ετοιμάστηκαν εξ’ ολοκλήρου στα γκριλ της εταιρείας!
Εκτός από τις καινοτομίες, στο επίκεντρο φέτος βρέθηκε και η σωστή παρουσίαση των προϊόντων Weber® στα σημεία πώλησης: οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από το πώς πρέπει να είναι ένα μοντέρνο σημείο πώλησης και πώς μια επιτυχημένη παρουσίαση μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης