Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέα Enter Bonus Business American Express από την Alpha Bank

tags :
Νέα Enter Bonus Business American Express από την Alpha Bank
Ευκολία, ασφάλεια και επιβράβευση στις εταιρικές κάρτες
H Alpha Bank, σε συνεργασία με την American Express, εισάγει στην ελληνική αγορά την πρώτη κάρτα για επαγγελματικές δαπάνες με επιβράβευση Bonus!
Η Enter Bonus Business American Express®, είναι κάρτα συνεργασίας Alpha Bank και American Express με τεχνολογία contactless και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρήσεως.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο μέσο για την πραγματοποίηση συναλλαγών, που ταυτόχρονα επιβραβεύει όλες τις αγορές, μέσω του Μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβραβεύσεως Bonus!
Με τη νέα κάρτα, οι αγορές προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το διαδίκτυο, πραγματοποιούνται χρεώνοντας τον εταιρικό λογαριασμό, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.
Επιπλέον, σε όλες τις αγορές συλλέγονται Bonus πόντοι, οι οποίοι εξαργυρώνονται σε πληθώρα προϊόντων και υπηρεσίες όπως: αεροπορικά εισιτήρια, καύσιμα, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, ασφάλειες και σε πολλές προσφορές και εκπτώσεις στα περισσότερα από 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus.
Με την Enter Bonus Business American Express® η παρακολούθηση των επιχειρηματικών εξόδων που πραγματοποιούνται με τη χρήση της γίνεται με ευκολία, μέσω αναλυτικής ενημερώσεως στο εκκαθαριστικό της κάρτας.
Επιπρόσθετα, οι αγορές καλύπτονται από το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών, το οποίο παρέχεται χωρίς χρέωση από την Alpha Bank.
Με την ενσωμάτωση της πρωτοποριακής τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών (contactless), οι αγορές πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη ευκολία και ταχύτητα.
Η κάρτα λειτουργεί όπως μία κάρτα Chip & PIN, ενώ επιπλέον επιτρέπει να πραγματοποιούνται ανέπαφες συναλλαγές γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια στις επιχειρήσεις με το σήμα contactless.
Ο κάτοχος της κάρτας την κρατάει απλά μπροστά από τον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών και η συναλλαγή ολοκληρώνεται χωρίς να απομακρύνεται η κάρτα από τα χέρια του κατόχου και χωρίς να χρειάζεται υπογραφή στη σχετική απόδειξη!
“Η τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless) αποτελεί σημείο αιχμής τόσο για την Alpha Bank, όσο και για την American Express και οι δύο οργανισμοί έχουμε εκπονήσει ειδικό πρόγραμμα εφαρμογής της σε όλα τα προϊόντα καρτών, στο πλαίσιο της στενής και μακροχρόνιας συνεργασίας μας”, δήλωσε ο Διευθυντής Διευθύνσεως Καρτών και Προϊόντων Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank, κ. Γρηγόρης Πολίτης.
“Στην American Express είμαστε πολύ χαρούμενοι που εργαστήκαμε με την Alpha Bank για τη δημιουργία του καινοτόμου αυτού προϊόντος που προσφέρει στους Επιχειρηματίες ένα εργαλείο διαχειρίσεως των χρηματοροών τους, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν Bonus πόντους.
Το νέο αυτό προϊόν επισφραγίζει την κοινή δέσμευση των δύο οργανισμών να προσφέρουν πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κλάδου των Μικρών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Διευθυντής Αναπτύξεως Εργασιών ΝΑ Ευρώπης της American Express, κ. Μάριος Κλάψης.
Η νέα κάρτα Enter Bonus Business American Express® τεχνολογίας contactless διατίθεται στο δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης