Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Στην Ελλάδα το νέο αστέρι του παγκόσμιου τένις Θανάσης Κοκκινάκης από τον OTE TV

tags :
Στην Ελλάδα το νέο αστέρι του παγκόσμιου τένις Θανάσης Κοκκινάκης από τον OTE TV
Ένα μοναδικό tennis event στην Αθήνα από τον OTE TV, με φιλικό αγώνα και διάδραση για τα παιδιά
Έναν από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους τενίστες διεθνώς, τον ελληνικής καταγωγής Θανάση Κοκκινάκη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο OTE TV, για ένα μοναδικό exhibition tennis match την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.
Ο ΟΤE TV, που μεταδίδει τις κορυφαίες παγκοσμίως διοργανώσεις τένις, δίνει τη δυνατότητα σε 30 συνδρομητές του να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Θανάσης Κοκκινάκης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 70η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ATP, έχοντας ανέβει περισσότερες από 200 θέσεις μόνο τον τελευταίο χρόνο, θα αγωνιστεί απέναντι στον ανερχόμενο νεαρό Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά σε ένα ματς επίδειξης, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του TATOI Club.
«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ελλάδα μετά από πρόσκληση του ΟΤΕ TV.
Είναι επίσης χαρά μου που θα παίξω απέναντι σε έναν πολύ ταλαντούχο αντίπαλο, τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν μαζί μας στις 29 του μήνα, θα απολαύσουν μία μεγάλη γιορτή του τένις», είπε ο Θανάσης Κοκκινάκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο OTE TV δίνει επίσης τη δυνατότητα σε 30 συνδρομητές του να διεκδικήσουν μία θέση σε μαθήματα τένις για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, παρουσία του Θανάση Κοκκινάκη, του Στέφανου Τσιτσιπά και της Λένας Δανηιλίδου.
Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν, έως τις 23/9 να στείλουν το μήνυμα ΟΤΕ TV στο 19129.
Η επιλογή των 30 συνδρομητών θα γίνει βάσει κλήρωσης.
Ο OTE TV φιλοξενεί το πλουσιότερο πρόγραμμα τένις στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδοντας σε αποκλειστικότητα τις κορυφαίες διοργανώσεις ATP World Tour Masters 1000, Barclays ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500 και 250, WTA, αλλά και μέσω του Eurosport τα Grand Slam Australian Open, Roland Garos και US Open.
Επίσης φιλοξενεί την μοναδική εκπομπή για τένις στην Ελλάδα, Top Spin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης