Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

COSMOTE: Γνωριμία με τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

tags :
COSMOTE: Γνωριμία με τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus
Η τιμή του iPhone 6s ξεκινάει από 789€, ενώ για το iPhone 6s Plus από 899€
Τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone 6s και iPhone 6s Plus, παρουσιάζει η COSMOTE στους φίλους της Apple την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 10:00 το πρωί, στο κατάστημα της στην οδό Πανεπιστημίου 39, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν με μία μοναδική προσφορά.
Οι 100 πρώτοι που θα αγοράσουν ένα iPhone 6s ή iPhone 6s Plus από το κατάστημα της COSMOTE στην Πανεπιστημίου 39, θα προμηθευτούν εντελώς δωρεάν μία αυθεντική θήκη της Apple για το νέο τους τηλέφωνο.
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με ζωντανή μουσική από τον Athens Radio DeeJay, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις κορυφαίες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus, σημαντικά βελτιωμένες από τις προκατόχους τους και διαθέσιμες σε τέσσερα χρώματα: χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ χρυσό. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί, μεταξύ άλλων, και ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.
Η τιμή του iPhone 6s ξεκινάει από 789€, ενώ για το iPhone 6s Plus από 899€ και διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Και οι 2 συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+, που σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G+ της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης