Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το ντέρμπι της LaLiga Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα μόνο στον OTE TV

tags :
Το ντέρμπι της LaLiga Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα μόνο στον OTE TV
Εβδομάδα 29 Ιανουαρίου -3 Φεβρουαρίου
Πλούσιο αθλητικό θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να προσελκύουν το ενδιαφέρον, όπως Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Λέστερ-Λίβερπουλ, Ίντερ-Μίλαν, ενώ οι φίλοι του μπάσκετ δεν πρέπει να χάσουν τον ‘ελληνικό εμφύλιο’ ανάμεσα στο Σακραμέντο του Κώστα Κουφού και το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούμπο.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στο OTE CINEMA 1HD το all-star πολεμικό δράμα Μνημείων Άνδρες, σε σκηνοθεσία Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά και οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης στο ΟΤΕ CINEMA 2, στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στον σπουδαίο Μάρτιν Σκορσέζε. Οι φίλοι των σειρών δεν πρέπει να χάσουν στο FOX τον 4ο κύκλο του Elementary με τους Τζόνι Λι Μίλερ και Λούσι Λιου, αλλά και την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης μίνι σειρά ανθολογίας, American Crime Story: The People V. O.J. Simpson με τους Σέλμα Μπλερ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζον Τραβόλτα.
Επίσης, 2 νέα ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, το Explorer: Call of the Wild και το Area 51: The CIA’s Secret Files στο National Geographic Channel και στο Νat Geo HD αντίστοιχα.

Μετά το «στραβοπάτημα» της Ατλέτικο Μαδρίτης, που ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Σεβίλλη στο Σάντσεθ Πιθχουάν και την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάλαγα με 1-2, η μάχη Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 17.00 (OTE SPORT 5HD) για την κορυφή της Primiera Division προσελκύει τα βλέμματα όλων, καθώς η νικήτρια της αναμέτρησης θα μείνει μόνη πρώτη και θα αποκτήσει σαφές πλεονέκτημα στην υπόθεση τίτλος. Από τις 16.00, στην εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» (OTE SPORT 2HD) οι Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος αναλαμβάνουν την κάλυψη του αγώνα πριν και μετά τη λήξη του, ενώ ο απεσταλμένος των OTE SPORT στην Βαρκελώνη, Τάσος Κολλίντζας, αναλαμβάνει την περιγραφή της αναμέτρησης και όλο ρεπορτάζ ζωντανά από το Καμπ Νου.
Στην τρίτη θέση παρέμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης που δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπέτις (1-1) και για την 22η αγωνιστική της LaLiga υποδέχεται την Εσπανιόλ (31/01, 21.30, OTE SPORT 2HD) θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες. Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Γρανάδα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου (21.30, OTE SPORT 2HD).
Νάπολι και Γιουβέντους έχουν τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας με τις Φιορεντίνα και Ίντερ να ακολουθούν στο κυνήγι του τίτλου. Με διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Ιταλίας κορυφώνεται με σημαντικές μάχες στο προσκήνιο. Για την 22η αγωνιστική ξεχωρίζει το Ντέρμπι Nτέλλα Μαντονίνα, γνωστό και ως ντέρμπι του Μιλάνο, με τις Ίντερ και Μίλαν (31/01, 21.45, OTE SPORT 1HD) να υπόσχονται σουπερ θέαμα. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 13.30, το Κιέβο υποδέχεται την Γιουβέντους (OTE SPORT 1HD) και στις 16.00 η Νάπολι φιλοξενεί την Έμπολι (OTE SPORT 1HD) και η Τζένοα την Φιορεντίνα (OTE SPORT 6HD). Την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου στις 21.45, έρχονται 3 αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον, Λάτσιο-Νάπολι (OTE SPORT 2HD), Γιουβέντους-Τζένοα (OTE SPORT 5HD) και Ίντερ-Κίεβο (OTE SPORT 8HD).
Για την 19η αγωνιστική στην Bundesliga, η δράση αρχίζει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου όπου η Μάιντς υποδέχεται την Γκλάντμπαχ (21.00, OTE SPORT 1HD), ενώ από τους αγώνες του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Ντόρτμουντ-Ίνγκολσταντ (16.30, OTE SPORT 3HD), Λεβερκούζεν-Ανόβερο (16.30, OTE SPORT 5HD), Ντάρμσταντ-Σάλκε (16.30, OTE SPORT 6HD) και Στουτγκάρδη-Αμβούργο (19.30, OTE SPORT 3HD). Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή με δύο συναρπαστικούς αγώνες, στις 16.30 Βόλφσμπουργκ-Κολονία (OTE SPORT 3HD) και στις 18.30 Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαϊμ (OTE SPORT 3HD).
Μπορεί το Σαββατοκύριακο να μην διεξάγεται αγωνιστική στην Premier League, όμως οι αγώνες της 24ης εμβόλιμης αγωνιστικής την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα ανταμείψουν τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου. Την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου Άρσεναλ-Σαουθάμπτον (21.45, OTE SPORT 1HD), Λέστερ-Λίβερπουλ (21.45, OTE SPORT 3HD), Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (21.45, OTE SPORT 5HD) και στις 22.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ (OTE SPORT 7HD), ενώ την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου στις 21.45 Γουότφορντ-Τσέλσι (OTE SPORT 1HD) και Έβερτον-Νιούκαστλ (OTE SPORT 7HD).
Ελληνικός εμφύλιος στο παρκέ του ΝΒΑ με την αναμέτρηση Σακραμέντο (του Κώστα Κουφού) - Μιλγουόκι (του Γιάννη Αντετοκούμπο) για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, ζωντανά και αποκλειστικά την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου στις 05.00 στο OTE SPORT 4HD. Στα υπόλοιπα ματς, Σαν Αντόνιο-Χιούστον (28/01, 03.00, OTE SPORT 4HD), Μέμφις- Μιλγουόκι (29/01, 03.00, OTE SPORT 4HD), ενώ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου δύο αναμετρήσεις back to back, στις 22:30 Λος Άντζελες Κλιπερς-Σικάγο (OTE SPORT 4HD) και στις 01.00 Μαϊάμι-Αταλάντα (OTE SPORT 4HD).

Το πολεμικό δράμα Μνημείων Άνδρες, για την προσπάθεια μίας διμοιρίας στρατιωτών να διασώσουν έργα τέχνης από τους Ναζί, με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Μπιλ Μάρεϊ και Τζον Γκούντμαν θα προβληθεί στην ζώνη blockbuster του OTE CINEMA 1HD, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 21.00. Η δράση συνεχίζεται και την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 21.00 στην Action Zone με την προβολή του Battleship με τους Λίαμ Νίσον, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και Τέιλορ Κιτς.
Στο ΟΤΕ CINEMA 2, πρεμιέρα σε α’ τηλεοπτική προβολή κάνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου η υποψήφια για Emmy δραματική ταινία, Return to Zero με τους Πολ Άντελστάιν και Μίνι Ντράιβερ (22.00), ενώ την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου οι λάτρεις των κλασικών ταινιών μπορούν να απολαύσουν στη ζώνη Ladies First το Η Ξυπόλητη Κόμισσα με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Αβα Γκάρντερ και τον βραβευμένο με Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Έντμοντ Ο'Μπράιαν.
Αφιέρωμα στον κορυφαίο Μάρτιν Σκορσέζε φιλοξενεί τον Φεβρουάριο το OTE CINEMA 2. Αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί το αριστουργηματικό, και υποψήφιο για 10 Όσκαρ, Συμμορίες της Νέας Υόρκης (Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, 22.00) με τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λίαμ Νίσον και Κάμερον Ντίαζ.
Για τους φίλους των σειρών, ξεχωρίζει στο κανάλι FOX η πρεμιέρα του 4ου κύκλου του προτεινόμενου για 2 Emmy, Elementary (από Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 21.50) με τους Τζόνι Λι Μίλερ και Λούσι Λιου να ανανεώνουν τον μύθο του Σέρλοκ Χολμς, ενώ στο ίδιο κανάλι κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη μίνι σειρά ανθολογίας, American Crime Story: The People V. O.J. Simpson (από Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 21.50), με τους Σέλμα Μπλερ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζον Τραβόλτα. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «The Run of His Life: The People V. O.J. Simpson» του Jeffrey Toobin, σε παραγωγή του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα παραγωγού και σκηνοθέτη, Ryan Murphy (Glee, American Horror Story) και αφηγείται τη δίκη του O.J. Simpson όπως την περιγράφουν οι δικηγόροι.

Πολλές νέες σειρές ντοκιμαντέρ θα απολαύσουν την εβδομάδα αυτή οι συνδρομητές στα κανάλια του ΟΤΕ TV. Στο National Geographic Channel πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 22.00 το ντοκιμαντέρ Explorer: Call of the Wild, το οποίο ακολουθεί τις ζωές ανθρώπων που πήραν το ρίσκο να εγκατασταθούν μόνιμα στην άγρια φύση, αλλά και ο 5ος κύκλος της προτεινόμενης για Emmy σειράς, Brain Games, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 21.00.
Τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Νat Geo HD, Area 51: The CIA’s Secret Files για τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την απομακρυσμένη στρατιωτική μονάδα Area 51 θα μπορούν να παρακολουθήσουν από την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 21.00 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, ενώ στο Discovery Science HD ο νέος κύκλος του Food Factory για τη διαδικασία παραγωγής μερικών από των πιο δημοφιλών τροφίμων, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 22.00.

Το E! HD μεταφέρει τους θεατές στα παρασκήνια μίας από τις πιο φαντασμαγορικές βραδιές του Χόλιγουντ, με ζωντανή μετάδοση από το κόκκινο χαλί των SAG Awards (Σάββατο 30 Ιανουαρίου στη 01.00). Μετά τη ζωντανή μετάδοση του Red Carpet, τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή Fashion Police (Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 22:00) για τον πιο πιπεράτο σχολιασμό όλων όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης