Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Τα Praktiker υποδέχονται την Άνοιξη!

tags :
Τα Praktiker υποδέχονται την Άνοιξη!
Καλωσορίστε την Άνοιξη και χαρείτε τον κήπο & τη βεράντα σας με το νέο κατάλογο της Praktiker!
Η Άνοιξη, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και τα Praktiker την υποδέχονται με το νέο, πλήρη Κατάλογο Κήπου τους (ισχύς έως και 28 Μαΐου).
Μέσα στις 100 σελίδες του καταλόγου, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη φροντίδα των αγαπημένων σας φυτών, αλλά και τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό του κήπου και της βεράντας σας!
Σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker σε ολόκληρη τη χώρα, ή στο online κατάστημα - praktiker.gr – θα ανακαλύψετε τον κηπουρό που κρύβετε μέσα σας.
Εργαλεία, μηχανήματα, είδη για πότισμα και τα πάντα για τον κήπο, όπως: γλάστρες σε ποικιλία σχεδίων-υλικών & χρωμάτων, χώματα & λιπάσματα, φυτά και αμέτρητοι σπόροι σας περιμένουν για να δημιουργήσετε το δικό σας παράδεισο. Επίσης, η εμπλουτισμένη συλλογή προϊόντων των Praktiker σε έπιπλα κήπου, είδη σκίασης & περίφραξης, φωτιστικά και διακοσμητικά, ψησταριές και αξεσουάρ BBQ αλλά και είδη αποθήκευσης εξωτερικού χώρου, θα σας βοηθήσουν να χαρείτε την Άνοιξη, ενώ όπως πάντα, στο praktiker.gr βρίσκετε μοναδικά tips και ιδέες για τη φροντίδα και τη διακόσμηση του κήπου και της βεράντας σας!
Ακόμη μία χρονιά, τα Praktiker γίνονται ο απόλυτος προορισμός για είδη κήπου και βεράντας, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, τόσο ιδιωτικής ετικέτας Praktiker & Budget σε πολλές κατηγορίες, όσο και επώνυμα, μέσα από υπάρχουσες και νέες μεγάλες συνεργασίες με brands όπως: Gardena, Claber, Lux Tools, Makita, McCulloch, Kärcher, Bosch, Broil King, κά.

Για ακόμα πιο δελεαστικές αγορές, τα Praktiker προσφέρουν:
- δωρεάν παράδοση για αγορές σε είδη κήπου από €149, έως και τις 30 Απριλίου
- δώρο από την Coral Gas το περιεχόμενο μιας φιάλης GoGas 5 κιλών και το ρυθμιστή για κάθε αγορά ψησταριάς υγραερίου
- Έως 24 άτοκες δόσεις, από €100 αγορών
- 2 χρόνια εγγύηση για ΟΛΑ τα προϊόντα

Ελάτε σήμερα σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker, ή επισκεφθείτε το praktiker.gr και καλωσορίστε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου! 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης