Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πρεμιέρα για τον 2ο κύκλο Mozart in the Jungle και The Odd Couple στο OTE CINEMA 4HD

tags :
Πρεμιέρα για τον 2ο κύκλο Mozart in the Jungle και The Odd Couple στο OTE CINEMA 4HD
Εβδομάδα 8-13 Απριλίου 2016
Μια εβδομάδα μετά το Clásico στην La Liga, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, στρέφουν το βλέμμα στην Ιταλία, όπου η Μίλαν υποδέχεται την Γιουβέντους για την 32η αγωνιστική της Serie A. Η λίστα με τα ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα της εβδομάδας στον ΟΤΕ TV, περιλαμβάνει ακόμη σπουδαίες αναμετρήσεις στην Ισπανία, όπως Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρεάλ Μαδρίτης-Έιμπαρ, στην Αγγλία, όπως Γουέστ Χαμ- Άρσεναλ, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γερμανία (Σάλκε-Ντόρτμουντ).
Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE TV, ξεχωρίζουν, στο ΟΤΕ CINEMA 4HD οι πρεμιέρες νέων κύκλων σε 2 σειρές, το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες Mozart in the Jungle και το The Odd Couple με το κωμικό δίδυμο Μάθιου Πέρι - Τόμας Λένον, αλλά και στο OTE CINEMA 1HD η Α’ τηλεοπτική προβολή του ατμοσφαιρικού sci-fi θρίλερ Από Μηχανής με τους Ντόμναλ Γκλίσον, Όσκαρ Ισάακ και Αλίσια Βικάντερ. Στο FOX, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τη νέα, βασισμένη σε best-seller του Στίβεν Κινγκ σειρά, 11.22.63, με τον Τζέιμς Φράνκο.

Αθλητικά
Αυτή την εβδομάδα, η 32η αγωνιστική της Serie A, φέρνει αντιμέτωπες τις δυο κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας, που φέτος διάγουν φέτος βίους αντίθετους. Η Μίλαν των διαδοχικών ηττών και της 5ης θέσης στην κατάταξη υποδέχεται την Γιουβέντους που ηγείται της βαθμολογίας -με έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Νάπολι. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα προβληθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21.45, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD από το OTE SPORT 1HD.
Στην 32η ημέρα έχει φτάσει και η La Liga, που στέλνει την Μπαρτσελόνα στην Χώρα των Βάσκων, για να συναντήσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ και να προσπαθήσει να αντιδράσει, μετά την ήττα στο Clásico (Σάββατο 9/4, 21.30, OTE SPORT 2HD). Την ίδια μέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης -μετά τον θρίαμβο στο "Καμπ Νου"- υποδέχεται την Έιμπαρ (17.00, ΟTE SPORT 2HD). Με νέα νίκη, η "βασίλισσα" θα πλησιάσει περισσότερο τη -δεύτερη στη βαθμολογία- Ατλέτικο, που δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 19.15, από το ΟΤΕ SPORT 2HD.
Η Βarclays Premier League επιφυλάσσει αυτήν την εβδομάδα ένα λονδρέζικο ντέρμπι: η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άρσεναλ το Σάββατο 9 Απριλίου στις 14.45, για την 33η αγωνιστική (ΟΤΕ SPORT 1HD), ενώ την Κυριακή 10 Απριλίου, η Λέστερ συναντά εκτός έδρας την Σάντερλαντ που παλεύει να μείνει στην κατηγορία (15.30, ΟΤΕ SPORT 1HD). Η πρωτοπόρος, στη συνέχεια θα παρακολουθήσει το Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), γιατί με νίκη των "κόκκινων διαβόλων", οι "αλεπούδες" θα ακουμπήσουν το τρόπαιο της φετινής αγωνιστικής περιόδου! Σε αντίθετο αποτέλεσμα, η Τότεναμ θα αφήσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν εκτός UEFA Champions League την Γιουνάιτεντ.
Από την 29η αγωνιστική στην Bundesliga, ξεχωρίζει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, μεταξύ της Σάλκε και της Ντόρτμουντ. Η πρώτη μάχεται για τις πιθανότητες της να προκριθεί στο UEFA Champions League, ενώ η δεύτερη κυνηγά την Μπάγερν για να της "κλέψει" τον τίτλο. Ο αγώνας θα προβληθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 16.30 στο OTE SPORT 3HD.
Επίσης, μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live και σε HD πώς θα συμπληρωθεί η λίστα των ομάδων του ΝΒΑ που θα συνεχίσουν στα playoffs, ενώ στο τένις, με το ΑΤΡ 250 του Χιούστον και το ΑΤΡ 1000 στο Μόντε Κάρλο τα κoρτ των OTE SPORT φιλοξενούν τένις υψηλού επιπέδου με τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης.

Ταινίες και Σειρές
Το βραβευμένο με Όσκαρ ειδικών εφέ θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Άλεξ Γκάρλαντ (28 Μέρες Μετά, Η Παραλία), Από Μηχανής, με τους Ντόμναλ Γκλίσον, Όσκαρ Ισάακ και την βραβευμένη με Όσκαρ Αλίσια Βικάντερ, προβάλλεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στην ζώνη Sunday Blockbuster την Κυριακή 10 Απριλίου στις 21.00, στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι, την Δευτέρα 11 Απριλίου, στην Action Zone (21.00), οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν την περιπέτεια Το Ξίφος του Δράκου με τους Τζάκι Τσαν, Τζον Κιούζακ και Έιντριεν Μπρόντι.
Στο OTE CINEMA 4HD, η βασισμένη στην κλασική ταινία των 60s σειρά The Odd Couple, με το κωμικό δίδυμο Μάθιου Πέρι - Τόμας Λένον, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο, την Κυριακή 10 Απριλίου στις 22.00, ενώ το βραβευμένο φέτος με 2 Χρυσές Σφαίρες (καλύτερης κωμικής σειράς & α’ ανδρικού ρόλου) Mozart in the Jungle, για τα παρασκήνια μίας ορχήστρας κλασικής μουσικής στην Νέα Υόρκη, με τους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Σάφρον Μπάροους, Λόλα Κερκ και Χάνα Ντιουν, επανέρχεται με τον 2ο κύκλο την Κυριακή 10 Απριλίου στις 22.30.
H νέα, καθηλωτική σειρά 11.22.63, που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του Στίβεν Κινγκ και φέρει τη σφραγίδα του Τζ. Τζ. Έιμπραμς (Star Wars: The Force Awakens, Lost, Fringe) κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 12 Απριλίου, στις 22.40, στο κανάλι FOX. Στη σειρά, πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιος για Όσκαρ, Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος καλείται να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να αποτρέψει τη δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι. Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι τον πιλότο της σειράς προτού παίξει στον αέρα, καθώς είναι ήδη διαθέσιμος on demand, στο Fox Play.
Από την Τρίτη 12 Απριλίου στις 21.50 προβάλλονται στο FOX τα νέα επεισόδια του 11ου κύκλου Criminal Minds, ενώ την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 21.50 στο ίδιο κανάλι ξεκινά ο 3ος κύκλος της σειράς Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
Στο OTE CINEMA 2, το αφιέρωμα στον σπουδαίο Βιμ Βέντερς συνεχίζεται την Τρίτη 12 Απριλίου (20.10 & 22.00), με την ταινία Το Άγχος του Τερματοφύλακα πριν απ’ το Πέναλτι, από τις πρώιμες σκηνοθετικές δουλειές του Γερμανού δημιουργού, και το εξαιρετικό Παρίσι, Τέξας, αγαπημένο road movie με τους Χάρι Ντιν Στάντον, Ναστάζια Κίνσκι και Ντιν Στόκγουελ.
Στο Village Cinema HD ξεχωρίζει το κλειστοφοβικό δράμα φυλακής -και βραβευμένο με 4 BAFTA- Γροθιές στους Τοίχους του Βρετανού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Μακένζι (Young Adam, Perfect Sense) με τους Τζακ Ο'Κόνελ, Μπεν Μέντελσον και Ρούπερτ Φρεντ (σε πρώτη προβολή, την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 21.00).

Ντοκιμαντέρ
Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 11.00 ξεκινά η νέα σειρά του Animal Planet DOG TV, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Η σειρά βασισμένη σε επιστημονικές μελέτες, μπορεί να παρέχει την καλύτερη παρέα στον σκύλο μας όταν λείπουμε από το σπίτι. Από την Κυριακή 10 Απριλίου στις 22.00 προβάλλεται στο Viasat History HD η βρετανική σειρά ντοκιμαντέρ 37 Days-The Road To World War I όπου παρακολουθούμε τις πρώτες εβδομάδες πριν τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, ενώ την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 23.00, στο Discovery Channel, κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Bear Grylls: Mission Survive με celebrities να προσπαθούν να επιβιώσουν σε δύσβατες περιοχές.

Παιδικά
Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21. 00, οι μικροί φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο OTE CINEMA 1HD, την ταινία κινουμένων σχεδίων Ο κος Πιμπόντι & ο Σέρμαν, για έναν ιδιοφυή σκύλο που ταξιδεύει στον χρόνο μαζί με ένα νεαρό αγόρι (μεταγλωττισμένο).

Μουσική
Την Κυριακή 10 Απριλίου από τις 02.30, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε ζωντανή μετάδοση στο MTV, την απονομή των βραβείων 2016 MTV Movie Awards, με παρουσιαστές τους Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης