Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Με την πιστοποίηση της Eurocert, η «Έζα» συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Ελλα-δικά μας»

tags :
Με την πιστοποίηση της Eurocert, η «Έζα» συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Ελλα-δικά μας»
Η «εζα» μας «συστήθηκε» το 2013 και μέχρι σήμερα αποτελεί μια ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers
Ένα ακόμα σημαντικό brand από τον κλάδο των τροφίμων-ποτών, η μπύρα «εζα», γίνεται μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», πιστοποιώντας την ελληνικότητά μέσω της EUROCERT.
Η πιστοποίηση έγινε με βάση ένα αναλυτικό και ευρύ «Πρότυπο Απαιτήσεων» που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το συγκεκριμένο σήμα.
Η «εζα» μας «συστήθηκε» το 2013 και μέχρι σήμερα αποτελεί μια ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers.
Βασικό στοιχείο της διαφοροποίησης της είναι η ποιότητα των υλικών, η διαδικασία παραγωγής και η περιεκτικότητα της σε αλκοόλ.
Στα πρώτα χρόνια παρουσίας της έχει ήδη κερδίσει το κοινό εμφανίζοντας σταθερά ανοδική επιχειρηματική πορεία.
Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της «εζα» σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση της μπύρας «εζα» αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.
Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις, και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.

www.bankingnrews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης