Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ο ΟΤΕ TV αλλάζει το παιχνίδι στα σπορ με την τεχνολογία

tags :
Ο ΟΤΕ TV αλλάζει το παιχνίδι στα σπορ με την τεχνολογία
 «Έχουμε φτάσει σε ποσοστό διείσδυσης 24%, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» ανέφερε ο κ. Καλλιάνης
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΟΤΕ TV στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων και του αθλητικού περιεχομένου στην Ελλάδα, αλλά και τις διαδραστικές υπηρεσίες που αλλάζουν τον τρόπο που οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν τα σπορ, μίλησε, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο 1ο Διεθνές Συνέδριο «Game Changer Sports», ο Νίκος Καλλιάνης, υπεύθυνος για την ανάπτυξη και διαχείριση των προϊόντων του OTE TV.
Ο κ. Καλλιάνης αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του αθλητικού περιεχομένου του ΟΤΕ TV, στη διάρκεια των τελευταίων ετών, με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων κορυφαίων διοργανώσεων (UEFA Champions League, Europa League, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Κύπελλο Ελλάδας, NBA κ.ά.), τη διάθεση 8 καναλιών OTE SPORT για την παράλληλη live μετάδοση αθλητικών γεγονότων, όλα σε υψηλή ευκρίνεια, αλλά και την έμφαση που έχει δοθεί σε όλα τα σπορ, ακόμη και εκείνα με μικρότερα και πιο στοχευμένα κοινά, όπως τα μηχανοκίνητα και το τένις.
Με βασικό πυλώνα το αθλητικό περιεχόμενο, όπως σημείωσε το στέλεχος του ΟΤΕ TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο, φτάνοντας τους 450 χιλιάδες συνδρομητές στο τέλος του 2015 και συνέβαλε στην ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα μας. «Έχουμε φτάσει σε ποσοστό διείσδυσης 24%, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» ανέφερε ο κ. Καλλιάνης.
Μιλώντας δε για τον τρόπο που η τεχνολογία αλλάζει την τηλεθέαση, ο Νίκος Καλλιάνης τόνισε ότι ζητούμενο για τον OTE TV είναι η βελτίωση της εμπειρίας του συνδρομητή, με τρόπο απλό και κατανοητό. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, όπως το OTE TV GO, που προσφέρει «TV everywhere» μέσω Wi-Fi ή δικτύου κινητής (3G / 4G), και η νέα υβριδική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, που συνδυάζει τα καλύτερα από τον κόσμο του iptv και της δορυφορικής υπηρεσίας (Video On Demand, Catch up TV, δυνατότητα εγγραφής σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, σύντομα και απομακρυσμένα). Ο OTE TV ήταν από τους πρώτους παρόχους στην Ευρώπη, που διέθεσαν το νέο προηγμένο υβριδικό περιβάλλον, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2016.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης